Вадиш пакетите,нареждаш ги на един ред в тави, за няколко часа ще се отпуснат, преди да са се отпуснали на 100%,но до толкова,че да може да ти натъпчеш в буркани плътно, слагаш им по 1 чаена лъжичка сол, капачки и вариш поне 1 ч, другия вариант е да пресечеш евентуалната ферментация с калиев сорбат или аспирин, като бурканите се заваряват колкото краставици, иначе пипера става на пихтия...
Трети вариант, но вече друг продукт, смилаш патладжана и пипера, слагаш и 1/3 от общото количество смляно домати/дом. сок и вариш ма лютеница, аз така бих направил, най-сигурно е....
Трети вариант, но вече друг продукт, смилаш патладжана и пипера, слагаш и 1/3 от общото количество смляно домати/дом. сок и вариш ма лютеница, аз така бих направил, най-сигурно е....