sstefanov написа:Малко офф:След ремонта ми остана половин кутия зелена боя
А да ви се намират от зелените електролитни кондензатори от подобни ракети? Търся такива!

Нали носиш майтап?
spro написа:Знае ли някой от къде по центъра мога да си купя Реле РЭС10 на 26V,че и други руски елементи?Днес рових в тях,оказа се че имам 4-5 броя РЭС-9 ОС, ако ти вършат работа имаш ги.Намерих и РЭС-24 с 18 контакта. Събирахме ги заради пъпките чисто сребро 9999 и правеха ог тях украшения. Пиши ми на лични ако ги искаш. Кондензаторите ги знам добре, но те отидохо по приятели първи ,останали са само кафяви на цвятпак електролитни. не знам дали са същите. Намерих и някакво времево реле с ел.двигателче много финни метални зъбни предавки и магнитен успокоител на маховика на двигателчето. Намерих и един жгут кабели,жилата им са посребрени.
Johny написа:crezПак повтарям,частите са от І степен на ракета носител която извеждаше в орбита руските разузнавателни спътници "Космос". Отначало след падането на степента пристигаха с хеликоптер взвод войници и я взривяваха,после станаха много и те нещо се отказаха, просто ги зарязваха в района.Частите са много различни от тези в руските самолети,гледали са ги твои колеги които също бяха толкова негативно настроени. Приеми че може да има неща които все още да не си виждал.
Какви пари, какви 5 лева...??? Къде ги намери тези КОСМИЧЕСКИ ракети?! Тези ракети не летят в космоса. И аз това казвам де, че материите са различни, макар че при братята руси много неща са унифицирани. Института завърших след като напуснах авиацията/ Автоматизация и електрификация на промишлените предприятия/, но това не променя нещата.
spro написа:Знае ли някой от къде по центъра мога да си купя Реле РЭС10 на 26V,че и други руски елементи?От тук:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: