• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
alsted - майстор
Плътно в ъгъл на баня (на този етап - на тухла). На първо четене изключвам ГК.
alsted - майстор
Ще ми се да не увеличавам обема :? Има едно прозорче завряно в тръбата ...
Pooh - майстор
Изображение
Снимка? Или не е необходимо?
Що всеки си мисли, че снимковия материал е ненужен при задаване на КОНКРЕТНИ въпроси?
Чаро - Акълия
Вери оулд текнолъджи- рабица и мазилка с ВЦМ (може да добавиш и повечко 'теракол' в първото пълнене).
Оформяне на вкус- ромб, квадрат, калъч, кестерме, ънчъктъ... :-D и лепене на плочките.

Аз лично бих праснал един б'ръз куфар с ГК.
marmoz - специалист
Аквапанел или връщаме ГК за второ четене... :-D

П.П.Със снимка ще е доста по лесно :)
chapara - майстор
Еталбонд и без плочки :cool:
alsted - майстор
Благодаря за отзоваването до тук! За снимката - нямам апаратче в момента. От друга страна банята не е у дома. При първа възможност ще постна.
Чаро, аз за това подпитвах. Лично съм го правил доста отдавна, но не съм абсолютно убеден в надеждността, а нямам обратна връзка. Даже гледах неръж решетка, която определено ще е по-добро решение от рабицата. ГК - трябва да се купи цял лист за няколко кв. сантиметра, собствениците (близки) имали резерви към устойчивостта му на влага, пък и в магазина им го казали ... Аз лично нямам опит с него. Не, че няма да се справя, но ... "но"-тата станаха много :wink:
Току що питах "чичо гошо" що е аквапанел и еталбонд :-D Първото - пак идва скъпичко за толкова малко. Второто - представлява специален интерес. Беше изказано мнение: " ... и к`во пра`им ако се запуши тръбата"...
Изобщо, преди бая години съм изкарвал и пари от този занаят, сега искам да помогна на племенничката, ... която чака бебе. Въпросителни и направо спорните "моменти" изобилстват :rolleyes: Правено котле (със съмнително за мен КПД), 80л. бойлер към него :!: ... за два етажа (две семейства) и ... по-натък може би.
alsted - майстор
Направих го така
Прикачен файл:
подмазване.JPG
подмазване.JPG (58.92 KиБ) Видяна 2508 пъти
Някакви съмнения относно надеждността?

Ново питане: какво е мнението ви за замазването на тези тръби? Ще ме посъветвате ли да останат открити? Ще изкжете ли съмнения в надеждността на снаждането?
Прикачен файл:
замазване.JPG
замазване.JPG (89.61 KиБ) Видяна 2508 пъти
chapara - майстор
Топлоизолация и измазвай. Изолацията е за да си могат да работят на линейно разширение, т.е. мазилка да не лепне в/у части и тръба :wink:
  • 1
  • 2

Тема "Облепване на PVC Ø110 с фаянс?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: