Всичко за дърводелството
UNIOR - модератор
http://www.kova-style.anjela.info/na4alo.html

А тук проверихтели, виждали съм в магазина им в гр.Севлиево такива маси , фирмата която им ги пройзвежда са ми клиенти, до колкото си спомням като цяло масата е от масив с изклучение на водещите страници, имат диструбутор и във Варна и складова база.
Телефони на сайта.
pipbel - майстор
Unior

на тоя линк само мека мебел има.
Ама мерси за инфото, има и телефони, ще ги проверя.
Особено ако наистина са масите от масивна дървесина, това е най-доброто.

Carrion

И на мене ми е минавало през ума че с повдигане на плота и застопоряване с някакви щифтове ще е по-стабилно и трайно отколкото с разни сложни механизми,манивели и тем подобни.
По-простите решения винаги са по-добри.
Макар че английския ми е доста добър на нищо свястно не попаднах в нета относно такава маса (или не търся правилно в гугъла)
Ровил съм се главно из DIY сайтове....
UNIOR - модератор
Масите съм ги виждал налични в магазина им в Селиево, ако ти кажат че нямат настоявай да проверят.
Харалампи - специалист
А бе мислили ли сте за нещо с пневматичен механизъм от столове. Не знам дали ще е достатъчна разликата във макс и мин височината.
pipbel - майстор
Харалампи мерси - добра идея също.

Въпроса сега е кой ли се занимава с пневматични механизми та да предложи решение подходящо за такава маса :?
Харалампи - специалист
Виж имаше една тема за перфектния офис стол или нещо такова. Можеш от там да черпиш повече инфомрация за самите механизми. Аз просто хвърлих идеята във пространството. Веднага обаче виждам някои проблеми за които нямам решение в момента.
1. Как ще вдигаш масата? Може да монтираш механизмите с ръчките навътре, за да може да ги натиснеш едновременно без да се разчекнеш.
2. По любопитно е обаче как ще я сваляш. Ще трябва да легнеш в/у нея, за да можеш да натежиш и да стигнеш до ръчките. Ама на два механизма не знам дали няма да се наложи да се проснете двама в/у масата. :lol:

П.С. Виж ми мотото :lol:
crez - майстор
Може би се включвам късно,но това може да ти помогне да си я направиш сам:

Прикачен файл

HPIM0056.jpg
HPIM0056.jpg (94.09 KиБ) Видяна 12182 пъти

Прикачен файл

HPIM0058.jpg
HPIM0058.jpg (148.24 KиБ) Видяна 12182 пъти

Прикачен файл

HPIM0059.jpg
HPIM0059.jpg (111.9 KиБ) Видяна 12182 пъти

Прикачен файл

HPIM0060.jpg
HPIM0060.jpg (84.75 KиБ) Видяна 12182 пъти

Прикачен файл

HPIM0065.jpg
HPIM0065.jpg (112.93 KиБ) Видяна 12182 пъти
crez - майстор
Ето още снимки:

Прикачен файл

HPIM0063.jpg
HPIM0063.jpg (158.45 KиБ) Видяна 12178 пъти

Прикачен файл

HPIM0055.jpg
HPIM0055.jpg (123.35 KиБ) Видяна 12178 пъти
anmoll - специалист
Развитието на тази тема не е от най- светкавичните :lol: Гледам че е пусната на 16 юли 2007.До утре ще ви щракна една маса с повдигащ механизъм-елементарен и надежден видяното до тука нещо... :? Защо и питащия Калфа никакъв го няма?
bucho - специалист
Аз пък следя темата с интерес. Който има снимки да слага - от полза са.

Тема "Холна маса с механизъм ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: