• 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
aiako - специалист
Аз видях с очите си как бях надбяган от бабка на ~60-70 години - 4 кутии взе.
big_death - специалист
Колеги изкажете си мнението за този шлайф ? http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-3AF ... _23436.htm
profesionalist_wood - майстор
Не препоръчвам да взимаш опасна машина от бакалия и да я ползваш професионално..... [-X Аз не рискувам
nv952 - майстор
Аз пък си купих багажник за колело от лидъл и съм много доволен.Може да се сваля само с едно натискане на едно оранжево копче.Като отворих комплекта освен частите имаше и шестограми за монтажа тва до ся не ми се е случвало да има и инструменти.Много съм доволен може да се натоварва до 5 кг.Също има и едни каишки.

Прикачен файл

P020413_1543.jpg

Прикачен файл

P020413_1542[02].jpg

Прикачен файл

P020413_1542[01].jpg

Прикачен файл

P020413_1542.jpg
Последна промяна от nv952 на вт апр 02, 2013 6:06 pm, променено общо 1 път.
bulhomes2 - майстор
А някога колелетата си вървяха с такива....
guroto - специалист
Колеги,ползвам перфораторът от три дни професионално.Поставям луминисцентни лампи на бетонен таван,с по два дюбела 6/80.За това време съм сложил 50 лампи.Машината пробива с прилична бързина и лекота бетона,в сравнение с Девалта ми е по-бавничка,по-тежичка и шпиндела бие повече.Освен за пробиване я използвам и за демонтаж на старите лампи,които са стреляни с пирони и за да ги сваля включвам машината на удар и с шилото раздупчвам ламарината около пироните.Та при превключването на режимите в началото на третия ден от употребата си машината даде първия дефект,а именно счупи се пласмасовата пластина,която застопорява ключа след като избереш даден режим.Хубавото е ,че можеш да превключваш и без нея,просто плъзгаш ключа срещу желаната функция и действаш без да е застопорен(един вид стана като хилти :lol: ).
profesionalist_wood - майстор
Не е препоръчително любителски инструмент да се използва професионално :)
LazarGanev - "Велик майстор"
profesionalist_wood написа:
Не е препоръчително любителски инструмент да се използва професионално :)
А къде е границата - можеш ли да кажеш? Колко отвора е лимита на един любителски инструмент и каква е разликата дали ги пробиваш в собственото жилище или в чуждо?
nv952 - майстор
За мен професионално е когато с един инструмент си изкарваш хляба а за пробиване на две дупки любителско.
LazarGanev - "Велик майстор"
И си готов да дадеш 100-150лв за инструмент, с който да пробиеш 2 дупки и да се счупи?
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: