• 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
Stefan_62 - майстор
Аз също си заприходих от Лидл зенкери и при пробата в дърво си работят добре не забелязях да посинеят както казва колегата "пишман_майстор". Явно ги е пробвал в метал :lol:, а и от метчиците съм доволен, само още не съм изпробвал " Форстнер свредлата".
profesionalist_wood - майстор
Ако освен не е бил на гурбет по щатско щото там дупчат със зенкери алуминия :lol:
nanobanano - специалист
В ревюто от колегата си пише да не ги зареждаме повече от 7 часа с оригиналното за рядно.Аз вкарах в употреба един механичен таймер-контакт настроен е на 6 часа и малко и не се притеснявам.
ESPACE - майстор
Мерси за отговорите относно заряда на токитата, и аз бях започнал да подозирам че не изключват :-D Обаче моите дори след 24 часа заряд бяха само леко топли. Сигурно го пише в упътването, макар че почетох и само си спомням че беше написано нещо за 8-10 часа заряд, без да се споменава че не изключва автоматично.
Относно питането за Форстнер свредлата. Аз тогава взех един комплект и като се прибрах ги пробвах на меко дърво с винтоверта. С две думи зле е работата. Винтоверта не е слаб, карах на втора скорост и мъка, не пробиват добре. Имат проблем с ъгъла на заточване явно поне по това, което усетих. Но понеже не са ми трябвали така ги зарязах. Довечера ще ги огледам по подробно.
nikolson - майстор
Значи, сега сглобяваме мебелите на един приятел и с боркороните трябваше да дупча гръб и плот на кухнята. Е ми...мъка. Много натиск, и пак бавна работа. Явно ще са за зор-заман.
Mega - специалист
Днес в Lidl за моя изненада имаше ръчен циркуляр за 88 лв. Но се оказа ужасно зле изработен и го подминах. За сметка на това си взех така чаканата ножица за клони, която е много масивно изработена.
nikolson - майстор
Mega написа:
За сметка на това си взех така чаканата ножица за клони, която е много масивно изработена.
Трябва ми такава, затова, ако дадеш отзиви, ще се възползвам от тях.
VLADO66 - майстор
nikolson написа:
Mega написа:
За сметка на това си взех така чаканата ножица за клони, която е много масивно изработена.
Още довечера ще ти дам отзиви :)
Mega - специалист
Предвид качеството на малките им ножици, предполагам, че и тази ще е супер. Освен това е с доста стабилен лостов механизъм. Имам 2-3 китайки и са много зле, но работят срещу мазоли в замяна. Тази ще я пробвам като спре да вали и ида на вилата.
Stefan_62 - майстор
nikolson написа:
Идеална е и върши чудесна работа, не очаквах за тези пари да толкова добра, даже се разходи из няколко къщи на село :lol: . Днес купих още две за комшиите на село /много я харесаха/ и една малка за мен :lol:. Взимай не се чуди.
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: