• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 28
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
parketmilanov - специалист
Един пресен проект , Родезийски Тик /Rhodesian Teak (Baikiaea Plurijuga) /под ,обличане на стена и декоративна стена с която се скрива външното тяло на климатика и ще задържа винилова щора.
Както съм писал и не веднъж една от най-любимите мои дървесини.изключителна твърдост и плътност , красив бордо отенък след първия месец когато дървесината започне да патинира/на снимката е съвсем прясно намазана с тиково масло.

Прикачен файл

teak1small.jpg
milanss - специалист
Ето и металните стълби покрити с дъските масарандуба. Импрегнирани са с Купринола.

Прикачен файл

7.JPG

Прикачен файл

6.JPG

Прикачен файл

3.JPG

Прикачен файл

2.JPG
Последна промяна от milanss на пет апр 05, 2013 11:24 pm, променено общо 1 път.
Chefo77 - майстор
Я, това защо съм го пропуснал ...
Прикачен файл:
001.JPG Площадка 1 - преди омасляване
Прикачен файл:
003.JPG Площадка 1 - след омасляване
Прикачен файл:
006.JPG Площадка 1 - завършен вид
Прикачен файл:
004.JPG Площадка 2 - чакаме джакузито
Прикачен файл:
005.JPG Площадка 2 - чакаме джакузито
Ихааа -как се раздвижи темата само за минута! страхотна масарандуба
и разбира се страхотни плочки , което ме подсеща да споделя че пролетта е добро време за освежаване на всички които имат декинг настилки .малко пароструйка, или четка с сапун , и 1 до две ръце масълце по избор :)
поздрави !
ПС.Темата си плаче за още снимки !!!!:) една забравена от миналата седмица
Колеги бъдете активни :)

Прикачен файл

listvenica12.jpg
Една пейка от вакумно импрегниран бор с финиш -тик ойл
стана много прилично а разбира се и функционално.
И една фасада на къща от канадски кедър -Харесва ми :)

Прикачен файл

fasada na kushta.JPG фасада на къща от канадски кедър

Прикачен файл

stupala decking.JPG Вакумно импрегниран бор

Прикачен файл

predi peiki decking.JPG www.decking.bg
www.parketmilanov.com
Здравейте.
Интересува ме, какво мислите за декинг-а, който се предлага в ИКЕА?
Предполага се, че няма качествата на изброените от вас "модели", но в моя случай - това че се сглобява и разглобява лесно е голям плюс.Става въпрос за открита покривна тераса, което използваме сравнително рядко (и то само лятото).
Идеята ми е, при зазимяване на терасата, да го прибираме.
И все пак- съотношението качество-цена? Дали е подходящ за "полагане" в/у метална скара?
Благодаря ви предварително!
Настилката от декинг плочки се монтира върху гладка и равна и здрава повърхност.Не съм виждал монтаж върху метална скара.Пусни снимка или скица ,така ще имаме база за коментари и полезни съвети.
Последна промяна от parketmilanov_(стар) на нед юли 28, 2013 1:15 pm, променено общо 2 пъти.
hidrazin - майстор
parketmilanov написа:
за да се получи добре декинг плочкките /които предполагам това сте видяли в Икеа/трябва да се монтират върху равна и относително глатка повърхност.За монтаж върху метална скара даже не мога и да си го представя .Хубаво е да снимате скарата и ще получите повече полезни мнения.
поздрави
Колега паркетмиланов, всичко е много хубаво. Щеше да е още по-хубаво с правилен правопис. Обикновено изреченията започват с главна буква, завършват с точка, поздравите и те с някакъв препинателен знак. :)
Нищо лично ама направо ме заболява глава като чета такива постове. :shock: Поне да му мяза.
Лека утрин!
:partyman:
hidrazin написа:
parketmilanov написа:
за да се получи добре декинг плочкките /които предполагам това сте видяли в Икеа/трябва да се монтират върху равна и относително глатка повърхност.За монтаж върху метална скара даже не мога и да си го представя .Хубаво е да снимате скарата и ще получите повече полезни мнения.
поздрави
Колега паркетмиланов, всичко е много хубаво. Щеше да е още по-хубаво с правилен правопис. Обикновено изреченията започват с главна буква, завършват с точка, поздравите и те с някакъв препинателен знак. :)
Нищо лично ама направо ме заболява глава като чета такива постове. :shock: Поне да му мяза.
Лека утрин!
:partyman:
Приемам забележките . Надлежно и акуратно рафинирах поста до прилично изглеждащ и относително "правописен"
:-D
parketmilanov написа:
Настилката от декинг плочки се монтира върху гладка и равна и здрава повърхност.Не съм виждал монтаж върху метална скара.Пусни снимка или скица ,така ще имаме база за коментари и полезни съвети.
Тук има публикувани снимки.Предварително се извинявам, че ползвам снимки от стара тема :-)
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 28

Тема "Градински паркет-Декинг/екстериорен паркет/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: