• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
rum_sz - специалист
Правиш им лют скандал.Но трябва да си пазиш всички фактури и касови белешки,после като отидеш при тях поне 50процента съм сигуре че ще има табела която да обяснява че разкроят не е професионален.Но ти си плащаш за професионален разрой .Абе живи мошеници има и друг момент ,на коя фима е плоскоста. може би там е заровено кучето :) :?

http://www.rosi.bg/korektor-2219.html ползвай тези коректори.
todor_tsanov - специалист
rum_sz написа:
Правиш им лют скандал.Но трябва да си пазиш всички фактури и касови белешки,после като отидеш при тях поне 50процента съм сигуре че ще има табела която да обяснява че разкроят не е професионален.Но ти си плащаш за професионален разрой .Абе живи мошеници има и друг момент ,на коя фима е плоскоста. може би там е заровено кучето :) :?

http://www.rosi.bg/korektor-2219.html ползвай тези коректори.
Те хората са го написали маи ние не можем да четем- това е ряз колкото да разделят плочата на две или три парчета за да ги качиш в колата

Прикачен файл

Без име.jpg
vlad0bs - напреднал
Ми то знай ли човек, че под "рязане" имат в предвид "цепене" :)) С малко бял кит за лицето и бял силикон за вътрешните страни се позамаза работата.

Иначе се оказа, че "майстора", който реже по принцип тогава го е нямало и някакъв младеж от персонала на баумакс го бил замествал. Вероятно това е изиграло ключова роля в качеството на рязането :)
Мислих си за виличката една малка кухня да си сглобя, но вече не знам дали да се доверявам за рязане на плоскости в такива магазини...Може би при условие, че не платя предварително, а след като видя качеството на рязането и кантирането...

Прикачен файл

photo 5.JPG
photo 5.JPG (109.04 KиБ) Видяна 3066 пъти

Прикачен файл

photo 3.JPG
photo 3.JPG (89.25 KиБ) Видяна 3066 пъти
aiako - специалист
Мен ми харесва как е станало. Иначе за рязането в баумакс, преди 3 години ми рязаха и кантираха 2 кухни - още няма проблем , пък да не говорим за такива поразии като при теб, според мен нещо в машината не е била наред, защото аз с циркуляра да си го нарежа пак не вярвам да станат такива кратери.
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с ПДЧ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: