• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
От къде мога да закупя душ канал на сносни цени? Че във фирма"ACO" СА ОТ ПОРЯДЪКА НА 300ЛВ ЗА МЕТЪР.

Прикачен файл

shower_radius_rdax_300x415_70[1].jpg
За това иде реч
shower_radius_rdax_300x415_70[1].jpg (10.84 KиБ) Видяна 9618 пъти
desss - специалист
на практикер видях, обаче отдолу го нямаше сифона, тоест само решетката беше около 110 лева.
Даже и решетки днес не видях. В Практикер "Обеля"???
desss - специалист
мне, във Варна я гледах, ама беше само една...или малко са внесли, или са ги изкупили
pavelari - майстор
подобно нещо се прави с канал - вдлъбнатина в плочките с ширина около 10 см - т.е. без решетка обаче с много добър дренаж за да не прелива
romanpm - майстор
Добре < pavelari > :-D мен ме заинтересува това :? , но как става точно , дай снимка или примерно чертежче ? Ще ти бъдем благодарни ! :rock:
Trailblazer - помощник
zoiata написа:
От къде мога да закупя душ канал на сносни цени? Че във фирма"ACO" СА ОТ ПОРЯДЪКА НА 300ЛВ ЗА МЕТЪР.
zoiata поясни малко повече къде се намира тази фирма "АСО"? Ако е в София къде точно? В Практикер нямат такива душ-канали. Видях че има в Бриколажа, но най-дългия беше 88см, а на мен ми трябва по-дълъг. Този който си показал на снимката ми допада доста, но къде ли има такива? :?
desss - специалист
Trailblazer написа:
zoiata написа:
zoiata поясни малко повече къде се намира тази фирма "АСО"? Ако е в София къде точно? В Практикер нямат такива душ-канали. Видях че има в Бриколажа, но най-дългия беше 88см, а на мен ми трябва по-дълъг. Този който си показал на снимката ми допада доста, но къде ли има такива? :?
гугъл бе хора :) http://www.aco.com/kontakt/kontakt-set.htm
  • 1
  • 2

Тема "Душ канали откаде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: