Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
boltik - специалист
Здравейте,на клавиатурата имам допълнителни бутони.Изчетох това,онова и не-можаха да заработят.Останалите си работят.Искам да включа и клавиатурната мишка и тя не пожела да заработи.Ако възможно малко съдействие.Предварително благодаря.

Прикачен файл

untitled.JPG

Прикачен файл

R8925.jpg
R8925.jpg (44.74 KиБ) Видяна 2076 пъти
kosata - специалист
Ако говориш за мултимедийните бутони ще станат активни като си инсталираш драйверите на клавиатурата !!
За мишката също важи ако искаш да си настройваш бутоните.
tysonlkr - специалист
1, Това на първата снимка където си го дал се получава при продължително натискане на "шифта" не виждам какво искаш да направиш :?
2, Ако това на втората снимка е клавиатурата ти, аз никъде не видях да има мишка. Така че каквито и драйвери да и сложиш няма как да я пуснеш, защото няма такава.
darken_nz - специалист
По-горе се каза - трябват си драйвери.
Клавиатурата би трябвало да си има диск с тях.
Тогава допълните бутони ще започнат да работят.
Абе и аз мишка не видях, но може човека да е искал да каже, че и тя има допълнителни бутони - ами важи същото. Трябват си драйвери. Джаджите трябва да си имат дискове и тези неща трябва да са на тях.
naB4o - специалист
Ако не можеш да намериш диска, влизаш в сайта на производителя, и търсиш драйверите за конкретния модел периферия.
fox_vt - майстор
Принципно като закачиш нова клавиатура или мишка те пита дали да търси драйвери даваш ок и то си ги тегли и инсталира,това ако нямаш диск разбира се.Моята клавиатура е със 16 мултимедийни бутона без диск и си тръгва сам саменичка :-D
jorkataG - специалист
За да не се ровиш за драйвери и т. н. Изтегли си Driver Genius Professional Edition и не го ъпдейтвай, ако го теглиш от някой торенттракер. Накачи мишки клавиатури и пусни програмата ще ти дръпне всички нови драйвери за компа.
Проверено и работи.
boltik - специалист
Здравейте,работя едновременно с две клавиатури.Едната на лаптопа и другата е тази на снимката.Въпросът ми е,какво точно може да се управлява с медйните бутони?Диск няма към клавиатурата.Ще пробвам с тази програма,ако се получи добре,ако не ще питам отново.За ,,клавиатурна мишка,,в книжката пише:клавиш 2 и 8 местят курсора нагоре и надолу,клавиш 4 и 6 наляво и надясно,а клавишите 7,3,1 и 9 я местят диагонално.Ctrl ускорява,а Shift забавя курсорът.Прозореца отворих така:,,ляв Alt и Shift на клавиатурата.След това натиснете клавиша Num Lock.Сега можете да контролирате курсора,използвайки числата от дясната ви страна.,,
ArturDent - Почти Безобиден
Не си слагай никакви програми.
Пусни ви Windows Media Player със някой филм или музика.
Тогава пробвай клавишите

Тема "бутони на клавиатура" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: