• 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
ArturDent - Почти Безобиден
vasko stanev написа:
Здравейте,..., т.е. искам да мога да си предвидя материали според площ, гориво, работа, непредвидени разходи, от другата страна ...
ArturDent - Почти Безобиден
l_bonev написа:
...Крайслер.Знам само , че е дизелов , но това му е 2-ри двигател иначе друго не се е оплаквал.Разхода му е малко по висок,но пък върви доста добре.
Е к'во да се оплаква, само сменил двигателя и голям разход.
pavkatay - майстор
daniel vasev написа:
Така в тродавалника съм харесъл 2 банцика единиет е с захват за дрелка а другият няма само плот ето погледнете ги и даваите мнения .
l_bonev - специалист
:? Не ми стана ясно , кое е толкова смешно, че човека са го метнали с колата . И вместо да го ремонтира си е сложил друг двигател. Опитвахме се да му бъдем максимално полезни с това , кой колко има виждане относно вана. :prayer:
stiv1961 - майстор
Ако е оставена на спокойствие си работи добре.
Ако тръгна да я форсирам се дигат малко оборотите и вика гъъъъъъ пускам и почвам плавно да дигам лека по-лека и ги вдига.
VLADO66 - майстор
stiv1961 написа:
Ако тръгна да я форсирам се дигат малко оборотите и вика гъъъъъъ пускам и почвам плавно да дигам лека по-лека и ги вдига.
И мойта викаше гъъъъъъ и понякога пръц и се светнах да регулирам гориво-въздушната смес :)
nikolson - майстор
stiv1961 написа:
Гъъъъъ, за първи април пуснаха аромати в нета, ако пуснат и система за звук, ехей. :-D
Задрали бутала, колко да е сложно?
iivanov - майстор
В цялата тази работа с оборотите и вдигането виждам нещо сексуално ,ама сигурно щот съм на трета ракия и мезя със сушени сливи. :-D
stiv1961 - майстор
Начуно изелсданве дкаовза, че няма занечине в каъкв ред са бкувите в дедана дмуа. Ако пръвата и псолендата са на првиланото мятсо, твоа не пчери на чвеок да чете, тъй ктао ние не чтеем бувка по бвука, а взприъемаме дмумата като цляо.
:-D :-D :-D Ей т,ва изби рибата :-D :-D :-D
Благодаря за бързия отг. колкодо до правописа едвали ще го оправя миналомие врвемето.
Сега нямам време да го прочета този закон да се надявам че довечера ще го направя и ако имам още въпроси ще пиша отново Благодаря
И това де :-D :-D :-D
maistor-sm - специалист
stiv1961 написа:
Начуно изелсданве дкаовза, че няма занечине в каъкв ред са бкувите в дедана дмуа. Ако пръвата и псолендата са на првиланото мятсо, твоа не пчери на чвеок да чете, тъй ктао ние не чтеем бувка по бвука, а взприъемаме дмумата като цляо.
:-D :-D :-D Ей т,ва изби рибата :-D :-D :-D
stiv 1961 прочети това!
Как ви се струва?
Прикачен файл:
pismo f.jpg
pismo f.jpg (82.6 KиБ) Видяна 3148 пъти
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57