Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
gibson58 - специалист
Здравейте,
купих едни гирички ,които са с гумени тежести.Вече 1 седмица стоят в къши и миришат като за световно (а имам и такива стелки в колата и там е същата работа, а тях ги ползвам втора зима и пак миришат).Има ли препарат или някакъв начин да спра тая миризма,че не се седи в стаята... :prayer:
swissmad - специалист
И аз си купих гумиран кабел за удължител-мирише вече близо 10 месеца.Засега не ми пречи ама и едни стелки в колата ми миришеха така-много е гадно.Иначе си нямам понятие дали се маха тази миризма от гумата.
gibson58 - специалист
Не може да не се маха,вече има решения за почти всичко.Просто въпроса ми е малко специлиазиран и не всеки може да помогне. Иначе стелките в колата ги държах 2 седмици на балкона на открито белким се отмиришат ама -цък.Втора зима ме тровят :rolleyes: . А тия гири мисля в стаята да си ги държа... ](*,)
swissmad - специалист
А тия гири мисля в стаята да си ги държа... ](*,)
Или на балкона???? :lol:
Миризмата не е много приятна и на първо време не е добра идея да са в стаята.Пък като намериш лек срещу миризмата тогава в стаята.Ще поразпитам и аз тук-там пък ще видиме.
gibson58 - специалист
E ти как мислиш,къде са в момента :lol: .То се не издържа бе човек,все едно съм на 3-ти перон на централна гара...Бяха чисто нови и явно ги правят от гаден каучук...
MamaMy - майстор
А сега си представете как се чувстват хората на които им миришат краката! Дали да си ги изнесат на терасата?
Последна промяна от MamaMy на вт апр 09, 2013 10:27 pm, променено общо 2 пъти.
gibson58 - специалист
:-D Като ги докарах ги оставих за 2 часа в стаята.Жената като влезе щеше да повърне на момента .Искам да кажа ,че е сериозна работата ,дано някой помогне.
Krass - майстор
Купих си стелки (корита) за колата, които миришеха на нещо средно между ихтиол и петрол. Вероятно и гиричките на това миришат. Успокой се след 3-4 години се измирисват :lol: .
MamaMy - майстор
Моите стелки се отмирисват на бунището. Сега си избирам стелки по-внимателно и от парфюма :-D

В бара се запознават двама пияни самотници, той самотен защото има миризливи крака, тя защото има миризлива уста. На сутринта се събуждат изтрезнели заедно и тя смутено казва:
- Скъпи, трябва да ти призная нещо. . .
- Не, не ми казвай, изяла си ми чорапите!

Тема "Миризлива гума-как се оправя?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: