• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 14
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Тани - модератор
Отлей и островче от бетон. Така няма да се налага да правиш замазка на цялото помещение. Може да го облепиш и с плочки, за да не се люпи и мухлясва фасагена. Предложените от тебе основи са слаби и не стават.
Korohulio - специалист
ще ползвам мрамор / 3 см./ с 1 см по- широк от основата /като пиедестал/, дано се получи нещо :?
след ден ще ми е готов мрамора и ще видим какво ще се получи.
Тани - модератор
+1
Да, с мрамор ще стане!
icemans - специалист
Проблем! Искам да хвана тоалетната чиния със силикон и с болтове. Обаче като гледам положението ако тръгна да дупча има вероятност да пробия мръсния канал от сифона. Чудя се дали да не пробвам с по-къси болтове или ...... не знам. Дайте някакви идеи.

Изображение
VLADO66 - майстор
Като има възможност да удариш тръбата лепи само със силикон но преди това почисти добре пода и чинията.
Тани - модератор
И ПОДСУШИ идеално и двете повърхности преди лепенето! Аз по подразбиране ги хващам само със силикон. Засега няма отлепени.
icemans - специалист
Добре де, ако лепя само със силикон, като сложа един слой от долната страна на чинията да го чакам ли да засъхне, както беше писано по-рано? Или само малко да втвърди - за да може и да лепи все пак, не само да уплътнява?!?

П.П. Сега си мисля за някакво монтажно лепило вместо силикона?!?!
рашкета - специалист
Аз ползвам полиуретаново на Емфи.Добро е, също нямам отлепени.Обаче бях пробвал с Момент и я отлепиха клиентите.......
Ааааа и не си мисли за никакви болтове :lol: :lol: :lol:
icemans - специалист
Залепих я със SikaBond® AT-Universal. Па да видим какво ще стане :)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 14

Тема "поставяне на тоалетна чиния" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: