• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
Коя от двете бормашини да избера: Спарки BU 150 или Raider RD-ID24 ? Спаркито е 600 вата.
Райдера е 910 вата. Като тегло Райдера е почти два пъти по тежък (незнам дали това значи повече метални части?) Ще се използват непрофесионално.
Прибавям също като възможност и Спарки BUR 131E .
stancho123 - специалист
И двата са боклуци.
Спаркито е да се вади един път на годината за да се продупчи летва, а райдъра и организирана схема за източване на пари на хора балъци, като им предлагат "много здрава и качествена техника".
Чиста схема за източване на пари са и двете! :wink:
Вземи едно
Bosch - PSB 500 RE
Или по голямо и въобще не се занимавай със схемите за организирано източване на пари. :lol:
Kumay - майстор
Спарки BUR 150E е добра машина! Много по-здрава от BUR 131E :wink:
Моделът, който си посочил няма намаляне на оборотите и реверс, затова съм писал BUR 150E
stancho123 явно никога не е хващал в ръка този модел, щом дава такова мнение!
stancho123 - специалист
Аз що райдъри съм хващал не е истина...
Нали знаеш, че ти ги продаваш и хвалиш това което имаш и си пристрастен към марки.
jekasus - майстор
stancho123 написа:
На калпава ракета, космоса и пречи :lol:Твоя зелен бош се различава от райдера и други европейски марки с произход Китай само по цена.
monilan - специалист
Ако е за любителска работа, вземи си спаркито. Имам няколко техни машинки и съм доволен.
Да за любителски цели ще се ползва. А това ,че от няколко дупки ще се скапи са глупости.
Сега колебанието е между Спарки BUR 131E и Райдара. Спарки BU 150 отпада.
zz_stefanov - майстор
stancho123 написа:
И двата са боклуци.
Спаркито е да се вади един път на годината за да се продупчи летва, а райдъра и организирана схема за източване на пари на хора балъци, като им предлагат "много здрава и качествена техника".
Чиста схема за източване на пари са и двете! :wink:
Вземи едно
Bosch - PSB 500 RE
Или по голямо и въобще не се занимавай със схемите за организирано източване на пари. :lol:
Xe, зелен бош да ми препоръчваш пред спарки. Точно зелените им серии са организирана схема за източване на пари, защото при райдера и спаркито качеството отговаря на цената, а при зеленото не.
Между райдер и спарки, спарки разбира се :)
juvigy - специалист
jekasus написа:
stancho123 написа:
На калпава ракета, космоса и пречи :lol:Твоя зелен бош се различава от райдера и други европейски марки с произход Китай само по цена.
Леко , леко че изпадаха плочките. Зеления бош горе се доближава до спаркито по качество , като е малко по качествено. Рейдъра си е евтин боклук. 30 % умират на първата работа , 50% на втората и нататък е на късмет :). Хубавото е ,че частите са евтини и поддържат количества в сервиза. Познай защо.
Chefo77 - майстор
stancho123 написа:
Нали знаеш, че ти ги продаваш и хвалиш това което имаш и си пристрастен към марки.
Ники (Kumay), откога продаваш Райдър в магазина???
Ти да не слагаш лепенки Макита на Райдъри и да си имаш своя си схема бре? Аз се чудя защо са ти такива цените :-D :-D :-D
  • 1
  • 2

Тема "Коя бормашина Спарки BU 150 или Raider RD-ID24 ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: