Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
bladeroko - помощник
здравейте,
някой може ли да даде идея как мога да начертая следните орнаменти(тип вълна) на тавана за да може по шаблона да се монтират профилите. Схемата е на прикачената картинка. Таванът е на коридора, който е с размери 7х1.44м

Прикачен файл

коридор_схема.jpg
Последна промяна от bladeroko на ср апр 10, 2013 5:19 am, променено общо 1 път.
Pooh - майстор
С предварително направен шаблон.
ivanovrg - специалист
спредварително направен шаблон от ГК
после директно ще го ползваш за дъно
cybersas - специалист
Аз си ги чертая директно с проектора - картинката - на компа, лист картон на стената срещу проектора - чертаеш, режеш, шкуриш и си готов. Ултра точно става, само трябва да имаш... проектор и PC
KnauFer - специалист
Да ,проектора е много удобен .
Дали ако не се принтира няма да се получи пак ;)
marian1 - майстор
Аз ползвам копир машина ( известна по нашенско като Ксерокс :lol: ) харесвам си някой детайл, отивам и ми го увеличават до необходимият размер ( най-голямата фигурка изработена от мен е 1.8м - уголемена от фигурка на медальон 3х3см - щото клиентката се запъна за тази фигурка, та тази ) - изрязвам и налагам :lol: - така и мащаба е запазен :wink:
cybersas - специалист
Става и с копир до А0 размер (бая голямо), но в сравнение с проектора си е играчка, че и пари, разкарване...
marian1 - майстор
Не до А0 - а до N пъти А0 защото може да се настави - нали всичко е в мащаб :wink: - да улеснение е проектора, ама ако го имаш .......
cybersas - специалист
marian1 написа:
Не до А0 - а до N пъти А0 защото може да се настави - нали всичко е в мащаб :wink: - да улеснение е проектора, ама ако го имаш .......
За какво ти е по-голямо от А0 - картона е с точни размери :finga:

Не е задължително да имаш скъп проектор - имам приятелче - оперира с - как се казва - шрайб-проектор с прозрачки - печата ги на принтера - и на стената. Има ги за по 20-30 лв - соц. гордост бяха - пълно е с тях.
marian1 - майстор
cybersas написа:
marian1 написа:
За какво ти е по-голямо от А0 - картона е с точни размери.
Защото не се знае на какви психопати ще попаднеш :lol: :lol: и какво ще поискат на тавана си :-D

Тема "как да начертая елементи на тавана" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: