Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Krass - майстор
Хелметекс или тип топ. Обаче ще стане грозно.
shotik - майстор
Преди два месеца си купих калъф за волан и като отворих опаковката ме лъхна неприятна миризма,два дни го прах,суших и накрая го върнах и ми дадоха парите.

За гирите-що не опиташ с презервативи да ги обвиеш,може би ше спрат миризмата,а и по-меки и удобни за хващане ще са.

Знам ,че някои ще се засмеят ,но по Дискавъри даваха ,че ги ползват за носене на вода, в Индия за направа на покрив на някаква къщи на бедни хора ,тъй че :проба -грешка и т.н.
ianis-build - напреднал
Презервативите са БИО-раградими, така, че не е добър вариант.
gibson58 - специалист
Имало някакви силиконови бои за гуми,ама не ги знам какво са и къде се продават?
Takezo Sensey - модератор
gibson58 написа:
Имало някакви силиконови бои за гуми,ама не ги знам какво са и къде се продават?
Ацетотова боя-спрей ще се отмирише за един ден и би било редно на два или три пласта да "запечети" гумата да не мирише.
gibson58 - специалист
В специализираните магазини за бои ли да я търся или я има по железариите?
gibson58 написа:
В специализираните магазини за бои ли да я търся или я има по железариите?
Има я на всякъде по авточастите също, цената беше 6-7-8 лева за флакон.
gibson58 - специалист
Мерси за идеята,но това спецялно за гума ли е?Няма ли да се олющи? То няма кой знае колко движение на материала,но все пак е гума,предполагам това е някаква еластична бооя...
gibson58 написа:
Мерси за идеята,но това спецялно за гума ли е?Няма ли да се олющи? То няма кой знае колко движение на материала,но все пак е гума,предполагам това е някаква еластична бооя...
Хайде сега специално пък за гума, боя за боядисване бързосъхнеща, направи три пласта и ми пиши после кога се е олющила. Нали ще правиш упражнения, нЕма да забиваш пирони с тях. Еластична боя за миришещи гирички никъде нама да прочетеш по флаконите. :wink:
gibson58 - специалист
Не се кефя на метода проба-грешка ;) . За това попитах тук ако има някой запознат в тая област. За чиста боя съм се сетил още като ми осмърдяха стаята,но реших да попитам знаещите.

Тема "Миризлива гума-как се оправя?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: