• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Mc Queen - специалист
Е, това вече си е БЪЛГАРСКИ ФОРУМ !!!
Питаш, и останалото си го знаете.
angelfilev - специалист
Mc Queen написа:
Ако питането е неадекватно (да се разбира идиотско), трябва ли никой да не се смее и да се преструва, че не забелязва?
Струва ми се прекалено изискване не за българин, а за който ще да е.

Толерантното, преко сили отношение не е и възпитателно. Време е, и е полезно юнака да осъзнае, че правенето на дъски, заместителя на цимент, правенето на къща от дъски, носенето на вода в кратуни :) и пр. не е като да го нарисуваш, наподобиш на компютър. Всяка такава дейност е плод на многогодишни усилия и постоянство.
Трябва също да проумее, че на глупостите се смеят, навсякъде в света. Ако има "мозък" де!
ivanovbg - майстор
Mc Queen написа:
Еми ти що не му отговори на човека?
Задавате въпроси като за първолак и с модерен привкус на "зелено" за да се направите много на учени и какво очаквате?
Що не му прочетеш другите му теми и мнения. Даже е писал и какво е завършил, къде е обиколил... Искал да си прави дървена къща в гората, ама не знаел с какво да си разбичи дъски там. Той не е виждал такова животно дето бичи дъски, та камо ли да работи с него. Нали ще си отреже ръцете.
ferrari4456 - специалист
А днеска гледах по тоя научния канал как правели цимент в древноста при римляните.
Стрит камък, пясък и глина и някаква реакция ставало и ставало твърдо и здраво като изсъхне.
:lol:
ArturDent - Почти Безобиден
ferrari4456 написа:
А днеска гледах по тоя научния канал как правели цимент в древноста при римляните.
Стрит камък, пясък и глина и някаква реакция ставало и ставало твърдо и здраво като изсъхне.
:lol:
Е не е точно така. И не е цимент.
Стрит камък (опечен от Везувий) ... пясък - бетон.
Стрития и опечен камък е цимента. След 2000 години се прави по същия начин - стрит и опечен камък ;)
bulhomes2 - майстор
Бе сега слагат и радиация...
jekasus - майстор
bulhomes2 написа:
Бе сега слагат и радиация...
Гранитна фракция в бетона, пък в метрото колко радиация хващам :-D
Как може да сте такива хиени. И накрая се изкарахте, че му се подигравате, за да го предпазите, да не си направи нещо... Бива бива изродщина, ама това направо е над всякакви граници. От тема 7 страници 6 страници обиди и подигравки.

Момче, не знам дали още ти се занимава с такива неща, но имам информация за теб:
Книга - Земно строителство - Варвара Вълчанова
Видео - пиши в youtube Георги Георгиев Архитект (един човек с очила). Човекът е написал и безплатна електронна книга
Тема - rammed earth - пишеш в ютуб и гледаш

Може някое от тези неща да ти свършат работа.

А на тези които се подиграват ще кажа една стара мъдра мисъл: "Най-добрият роб е този, които си мисли, че не е роб". Който има очи, нека види себе си в нея.
zz_stefanov - майстор
съб фев 15, 2020 1:43 pmsvremeto22 написа:
Как може да сте такива хиени. И накрая се изкарахте, че му се подигравате, за да го предпазите, да не си направи нещо... Бива бива изродщина, ама това направо е над всякакви граници. От тема 7 страници 6 страници обиди и подигравки.

Момче, не знам дали още ти се занимава с такива неща, но имам информация за теб:
Книга - Земно строителство - Варвара Вълчанова
Видео - пиши в youtube Георги Георгиев Архитект (един човек с очила). Човекът е написал и безплатна електронна книга
Тема - rammed earth - пишеш в ютуб и гледаш

Може някое от тези неща да ти свършат работа.

А на тези които се подиграват ще кажа една стара мъдра мисъл: "Най-добрият роб е този, които си мисли, че не е роб". Който има очи, нека види себе си в нея.
Дали е момче? За седем години трябва да е пораснал.
Не знам каква сортировка изкарва такива теми нагоре, но все някой им се връзва като че ли са писани сега.
Въпреки, че е по смислено да се продължи много стара тема, отколкото да се подкарва нова.
Видях, че темата е на седем години. Системета, която изкарва стари теми е гугъл, а не форума. А мниението реших да напиша, защото са си останали все същите тъпоумността и... аз не знам думата всъщност за това състояние, в което винаги ти си най-правият и всеки, който има различно мнение трябва да бъде унищожен, съсипан, сринат със земята, нагъзен и публично оправен.
И аз съм попадал на теми, които са ми смешни, но просто им се смея сам, а не като видя, че другите нареждат някои и аз да се включвам да злорадствам и да го унижавам, понеже той е сам, а ние сме много.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Трябва ми заместител на цимента. Идеи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: