Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
CARRION - специалист
Само радост да ВИ носи малкият малчуган, а как ще се казва ?
Харалампи - специалист
Димитър Иванов Шишманов. 100% името на дядо си. Както аз нося името на моя - Иван Димитров Шишманов. Да даде господ да ми е жив и здрав, да расте голям и силен, и да ми направи едно внуче да носи моето име.
Тани - модератор
Харалампи написа:
Димитър Иванов Шишманов. 100% името на дядо си. Както аз нося името на моя - Иван Димитров Шишманов. Да даде господ да ми е жив и здрав, да расте голям и силен, и да ми направи едно внуче да носи моето име.

Да е жив и здрав Митко и всички вие покрай него , за да се радвате и на Ваньо и на следващия Митко!
кака Лара - специалист
Тани написа:
Харалампи написа:

Да е жив и здрав Митко и всички вие покрай него , за да се радвате и на Ваньо и на следващия Митко!
Е тва е добро пожелание! :-D
Голям сладур е!
Да ви е жив и здрав и много да ви слуша:)!
asenlynch - специалист
Малко късно се включвам ,но...
Честито,Харалампи!Жив и здрав да ти е Митко!Много да му се радвате и да ви накара да се гордеете с него! :)
SHL - специалист
Я, как съм пропуснал да прочета тая вест?!
Много, много да ти е честито и здраво детенце :)
enterprise - специалист
Да е живо и здраво , богато и щастливо това бебенце сладко и да ви радва цял живот!!! :roll:
ironlady - модератор
ЧЕСТИТО МАЙСТОРЕ!
ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО,МНОГО УСМИХНАТО И ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВО :)
EDI - майстор
А така, а така.....Честито....Да се множи майсторското племе, защото напоследък гледам майсторлъка взе да изчезва.......... :-D
filmatoplo - майстор
Здравей и моя син е Митко на 4 месеца ,същия китайски заек се роди с дръпнати очи - да са живи и здрави .

Тема "Бебеееее!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: