digitalpr написа:Не мисля, че има полза от подобна класация. Българина не гледа по далече от носа си и неговия телефон/телевизор/кола/котел... е дай-добър винаги.+1000

digitalpr написа:Не мисля, че има полза от подобна класация. Българина не гледа по далече от носа си и неговия телефон/телевизор/кола/котел... е дай-добър винаги.+1000
filmatoplo написа:... извънбордова пелетна горелка ...Това ми хареса
Радостин написа:Смятам че трябва да видите това !!!!Е има цяла тема за тази горелка-Команд 4MW
Доста интересна горелка https://www.youtube.com/watch?v=uZiqweEpNHo
naskov написа:Добре, а не може ли да се монтира на вратичката/клапата, която регулира горенето, без да се реже долната вратичка?catpat написа:Някой преработвал ли е SOLIDA SIME 6 секционно за пелетна горелка? Ако да, реже ли се вратичката, защото според мен има доста място? Каква горелка използва? Какви резултати се получават?Мисля, че имаше нужда горелката GP32 да се изнесе 3см навън са да не закача в отвора. Направих го с профил
catpat написа:naskov написа:Добре, а не може ли да се монтира на вратичката/клапата, която регулира горенето, без да се реже долната вратичка?catpat написа:Някой преработвал ли е SOLIDA SIME 6 секционно за пелетна горелка? Ако да, реже ли се вратичката, защото според мен има доста място? Каква горелка използва? Какви резултати се получават?Мисля, че имаше нужда горелката GP32 да се изнесе 3см навън са да не закача в отвора. Направих го с профил
А доволни ли сте от резултатите?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: