Абе, не че ми е работа, но кое точно мислите да укрепи тия висящи във въздуха CD профили, които са посред нищото - дупката от дограмата? Мислех първо, че идеята е - конструкциите от двете страни да се хванат една за друга и така да се укрепи малко цялата люлееща се скара, но като прочетох:
Помислете сериозно кое как точно трябва да се направи и кога, защото от сега ми намирисва на сериозни проблеми с нишите - връзката им с тавана, предстенната обшивка, както и геометрията им (приемам, че са в суров вид, но двете кутии са различни като размери и ъгли). Не подценявайте укрепването на обшивката - клатещата се скара ще ви създава ядове тепърва.
bagera1 написа:третото ЦД съвпадна с това от другата страна и ги свързахме с парче гипскартони взех да си мисля, че разчитате на "Добрия дух на ремонта" да укрепи конструкцията

Помислете сериозно кое как точно трябва да се направи и кога, защото от сега ми намирисва на сериозни проблеми с нишите - връзката им с тавана, предстенната обшивка, както и геометрията им (приемам, че са в суров вид, но двете кутии са различни като размери и ъгли). Не подценявайте укрепването на обшивката - клатещата се скара ще ви създава ядове тепърва.