Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kozl - майстор
В събота срещу неделя ни налетяха ей такива крадци-наглеци. Отмъкнаха две камери от фасадата - изкъртени със шанга около 23:30 часа. Не ги смути и това, че м-у изкъртването на двете камери се прибира и семейство живущи във входа. Седели си крадците нагло пред входната врата и се целивали. И кво гледаш влюбени младежи, гори страст у тях - ама не бе, не любовна, а престъпна страст и те ти приготвили щангата :shock: Върнаха ме с неколко години назад във времето. Лошото е, че не се чувствам по-млад, а се чувствам по-съсипан. Е тва е България - нашата мила родна сРана - осрана. Едни серът и пикат къде им падне, други ръсят с боклук отгоре, а после ние българите се обиждаме когато някой ни е олицетворил родината като клозетно клекало.
Камерите са такива:
Цветна куполна IR камера CC-G-AVDC-805
- Oбектив 3,6mm, 420TVL, Sony SuperHAD 1/3”;
- PAL: 512H x 582V, Board lens type,
0.00Lux@F1.2, BLC, AGC, AWB, 18 IR LED’s, 5
метра обсег. Консумация - 180mA, Захранване –
12 VDC. Вандалоустойчив метален купол
.
Прикачен файл:
Kamera CC-G-AVDC-805.jpg
Kamera CC-G-AVDC-805.jpg (1.93 KиБ) Видяна 4694 пъти
Видеонаблюдението го изпълни фирма. Камерите с монтажа са около 100 лв/бр. Аз ако ги бях слагал камерите щях да използвам шпилки. Поне немаше да им е лесно къртенето. Сега пластмасовите дюбели не са се опънали кой знае колко на щангата.
Прикачен файл:
Resize of P4130479.JPG
Прикачен файл:
Resize of P4130480.JPG
Трябва да взимам решение. Същите камери на същото място или по-добри на по-високо :?
torbalan - Дървен философ
Сигурно готвят по-сериозен удар и камерите им пречат...
lecki - специалист
Определено ги сложи по високо, а на дубелите сложи малко Ц200.
iva6ki - специалист
:? По скоро ако има възможност да се припокриват,
така ще видиш кой следващия път(дано да няма).
soton - специалист
Та тези от фирмата толкова ли са били тъпи че да монтират камерите на височината на човек?Не е нужно да готвиш удар,стига ти да се снабдиш с камери!
caribi - специалист
Каквито ни крадците - нагли и т.н. , такава и фирмата - монтаж през ръце , или през к..ра му ! Да вземе парите , а как е извършена работата- [-X поне напиши коя е фирмата ,че други да не се лъжат с нея!
nikolson - майстор
Добре, а запис няма ли? Ако има, една от телевизиите пускаше подобни записи на крадци. Поне да ги видят повече хора, някой може да ги разпознае. И да им спретне присъда по примера на съдия Линч :axe:
torbalan - Дървен философ
caribi написа:
Каквито ни крадците - нагли и т.н. , такава и фирмата - монтаж през ръце , или през к..ра му ! Да вземе парите , а как е извършена работата- [-X поне напиши коя е фирмата ,че други да не се лъжат с нея!
Хаха да не би от фирмата да са пратили момчетата да приберат камерите... Че да ги монтират на следващия обект...
caribi - специалист
:?Ами то може и да сме близко до истината , ама знае ли човек.
VLADO66 - майстор
Ако се сложат химически анкери поне едната ще оцелее щото другата при опит за къртене ще я направят на дреп :)

Тема "Видеонаблюдателни крадци" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: