В събота срещу неделя ни налетяха ей такива крадци-наглеци. Отмъкнаха две камери от фасадата - изкъртени със шанга около 23:30 часа. Не ги смути и това, че м-у изкъртването на двете камери се прибира и семейство живущи във входа. Седели си крадците нагло пред входната врата и се целивали. И кво гледаш влюбени младежи, гори страст у тях - ама не бе, не любовна, а престъпна страст и те ти приготвили щангата
Върнаха ме с неколко години назад във времето. Лошото е, че не се чувствам по-млад, а се чувствам по-съсипан. Е тва е България - нашата мила родна сРана - осрана. Едни серът и пикат къде им падне, други ръсят с боклук отгоре, а после ние българите се обиждаме когато някой ни е олицетворил родината като клозетно клекало.
Камерите са такива:
Цветна куполна IR камера CC-G-AVDC-805
- Oбектив 3,6mm, 420TVL, Sony SuperHAD 1/3”;
- PAL: 512H x 582V, Board lens type,
0.00Lux@F1.2, BLC, AGC, AWB, 18 IR LED’s, 5
метра обсег. Консумация - 180mA, Захранване –
12 VDC. Вандалоустойчив метален купол.
Kamera CC-G-AVDC-805.jpg (1.93 KиБ) Видяна 4694 пъти Видеонаблюдението го изпълни фирма. Камерите с монтажа са около 100 лв/бр. Аз ако ги бях слагал камерите щях да използвам шпилки. Поне немаше да им е лесно къртенето. Сега пластмасовите дюбели не са се опънали кой знае колко на щангата.Трябва да взимам решение. Същите камери на същото място или по-добри на по-високо 

Камерите са такива:
Цветна куполна IR камера CC-G-AVDC-805
- Oбектив 3,6mm, 420TVL, Sony SuperHAD 1/3”;
- PAL: 512H x 582V, Board lens type,
0.00Lux@F1.2, BLC, AGC, AWB, 18 IR LED’s, 5
метра обсег. Консумация - 180mA, Захранване –
12 VDC. Вандалоустойчив метален купол.
Прикачен файл:
Kamera CC-G-AVDC-805.jpg (1.93 KиБ) Видяна 4694 пъти