Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
xelax - напреднал
Имам пакет интернет + домашен телефон от около 2 години. От скоро време при провеждане на разговор по телефона сигналът прекъсва, чува се шумене, после пак се възстановява и така няколко пъти. Модемът на телефона се рестартира сам (чува се едно леко щракване) по няколко пъти.
Преди седмица идва техник на интернет доставчика и каза, че проблемът бил от зарядното на модема, след което го смени. Първите дни не прекъсваше, но после проблемът пак се появи.
Телефонът Panasonic KX-TS500MX няма собствено зарядно - включва се към модема.
Да не би проблемът да е от модема?

Прикачен файл

sg_phones.7970.1.jpg
sg_phones.7970.1.jpg (20.58 KиБ) Видяна 2804 пъти

Прикачен файл

Модем.jpg
dyaneff - майстор
С какво се занимаваш, да не те подслушват ? :lol:
miroton - майстор
Смени модема и ще видиш.
MIRO_073 - майстор
dyaneff написа:
Това ми хареса :supz:
xelax - напреднал
dyaneff написа:
Завеждам секретен проект за разработване на ядрено оръжие в България, мислиш че е заради това ли? :-D
MIRO_073 - майстор
Какво стана с телефона???
krasiorocknroll - специалист
Ако нямаш,поискай от Ба Та Ка сплитер и нещ :) ата ще се оправят.Ако и сплитера не помогне повикай техник СТМ/селищна телефонна мрежа/ да ти оправи линията.
xelax - напреднал
Преди седмица идваха техници и пак твърдяха, че е от зарядното. Днес ми смениха модема и телефонът вече си работи нормално и няма прекъсвания по време на разговора.
ditronix - специалист
Еми те го погнаха Цецко Цветанов напоследък и телефоните се пооправиха :-D Ма няма да е задълго.

Тема "Прекъсване на сигнала по време на телефонен разговор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: