• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
ferrari4456 - специалист
Трябва ми силикон за гарнитура.Трябва да сменя маркучето за маслените пари, защото тече.Пробвах с нови скоби и пак тече.В момента го почистих и само чака да сложа тръбата и скобичките, но се отклонявам от темата.
От къде в София мога да взема ЧЕРЕН силикон за гарнитури?
По точно западна софия и центъра.
Ходих по кварталните магазинчета и имат само червен, който ще ми стой адски грозно.

Благодаря предварително!
VLADO66 - майстор
Не е черен а червен и га има в магазините за авточасти даже и в някои бензиностанции http://shopix.bg/Silikon-ABRO-red Тоя маркуч ако го буташ при въздушния филтър си голям приятел на природата и си причиняваш честа смяна на филтъра :wink:черен може и да има ама не съм срещал.
ferrari4456 - специалист
Е аз черен съм купувал.Затова си търся и черен.

Червен намерих, ама да му изфлякам червено не ми харесва питах за черен, но благодаря все пак.
Маркуча който ще правя с него е излезнала колата от завода просто тече сега и губя масло.
Колега, звани ми утре да ме подсетиш. Имам го в работата и ще се разберем как да ти го дам 0887 203 285.
kuuuuuul - майстор
В магазините за авточасти,тубичката е около 12лв.
4i4o - помощник
Здравейте на всички!Видях темата за гарнитури и реших да питам Вас,понеже се нагледах на "разбирачи" по форумите .Имам гарнитурки за подямана които обаче не се продават,и ми остава варианта направи си сам.Мога ли да ги направя от клингерит? при положение,че това е гарнитура му. двете части на дроселовата клапата?В общи линий,приложим ли е клингирита при гарнитури които нямат омасляване и твърде голямо нагряване?
stiv1961 - майстор
4i4o написа:
Мога ли да ги направя от клингерит? при положение,че това е гарнитура му. двете части на дроселовата клапата?В общи линий,приложим ли е клингирита при гарнитури които нямат омасляване и твърде голямо нагряване?
Става :)
Andri01 - майстор
Да. Но по-добре е ако намериш тефлон на лист,0,5мм.
4i4o - помощник
Доста бързи отговор =D>.Но защо тефлон???
  • 1
  • 2

Тема "Черен силикон за гарнитури..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: