• 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
petkov_75 - специалист
Айде като сте почнали! :-D
Прикачен файл:
480475_399364053454720_1358466046_n.jpg
480475_399364053454720_1358466046_n.jpg (105.55 KиБ) Видяна 3026 пъти
hidrazin - майстор
Супер! Това му хареса.
:partyman:
pavkatay - майстор
hidrazin написа:
Супер! Това му хареса.
На кого :?
ribnikolaevi - майстор
Този текст е написан като доказателство за това в какви невероятни и неочаквани ситуации може да попадне вашият мозък и как да разреши правилно евентуален проблем.
В началото ви беше трудно, но сега четете текста без да се замисляте излишно върху написаното. Ако разбирате този текст, бъдете доволни от себе си!
Не всеки човек може да прочете този текст!
hidrazin - майстор
ribnikolaevi написа:
Този текст е написан като доказателство за това в какви невероятни и неочаквани ситуации може да попадне вашият мозък и как да разреши правилно евентуален проблем.
В началото ви беше трудно, но сега четете текста без да се замисляте излишно върху написаното. Ако разбРАХте този текст, бъдете доволни от себе си!
Не всеки човек може да прочете този текст!
bulhomes2 - майстор
Тани написа:
...В момента доста чакам докато дойде топлата вода на първия етаж с 1/2' тръби с изолация 12мм . Пускам питата в душкабината и отивам до тоалетна...
Е тука ме разби :lol: Верно, че си кльощав, и нямаш много работа там, ама пък чак толкоз бърже... :partyman:
Тани - модератор
Абе ти не пикаеш ли? :? Засичах преди малко- температурата на водата се стабилизира за около 20 секунди - достатъчно време, за да "пусна една вода". Следващия път ще засека и това за колко време го правя, за да си спокоен! :lol:
bulhomes2 - майстор
Честно - нема да мога да са оправя за 20 секунди.

ПП. Ей, да не е да се разсърдиш нещо? Останал съм с вчепатлението, че носиш на мйтап :partyman:
Chefo77 - майстор
bulhomes2 написа:
Честно - нема да мога да са оправя за 20 секунди.

ПП. Ей, да не е да се разсърдиш нещо? Останал съм с вчепатлението, че носиш на мйтап :partyman:
Зависи колко време го търсиш :lol: :lol: :lol:
Надявам се и ти носиш :wink:
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: