• 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
Не само аз воайорствам....ма колегата и в предните постове слуша полицаите за пребити пияници по язовирите... :roll:

И на мен ми трябват ножици...!Искам да оправя градината си!
ESPACE - майстор
petkomz написа:
ESPACE написа:
Станцията я имам поне от две години - върши работа.
А колко често я ползваш за тия две години, че и аз мисля да си я взема?http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-232 ... _23441.htm
Всъщност доста рядко. Да кажем по час на 2 седмици.
ZMeyGorianin - майстор
nikolson написа:
Мамка му, казвайте някъде ако има останали ножици за клони, че да ми го изискат от нашия Лидл. Щото имаше другите промоции, ножиците свършили. :x
Вчера си взех за 19.90 лв. от Бриколаж.
ulieliadi - специалист
torbalan написа:
Пък аз си купих гофретник :)

Тия дни ще го тествам...

Иначе кефи - в кутията има книжка с рецепти...
Чуден е :-D Аз още снощи го тествах :2thumbs:
mitko64 - майстор
За пилите няма ли кой да даде отзиви? Днес се мотаеха един комплект в Перник.
пишман_майстор - майстор
Предполагам ,че ще са с подобно качество, като свредлата със зенкерите :-D т.е. нищо особено - мат'риал слаб :lol:
mitko64 - майстор
Абе напатих се от китайски пили, два пъти купувам комплекти и се пързалят и по винкел. Де що ми остана свестна пила е от едно време гепена от практиката по шлосерство или купени от руснаци по битаците. Ама доста време мина и се затъпиха. Бях с някаква надежда да стават.
nanobanano - специалист
mitev75 написа:
Винтовертите имат много слаба сглобка,не издържат на падане от 8-я етаж :lol: :lol: :lol: .Чакам пак да ги пуснат ,че ми остана батерия. :roll:
Не знам за кой винтоверт става дума,но в четвъртък пускат на разпродажба за 88 лв,а е бил 149лв...
mitev75 - напреднал
nanobanano написа:
mitev75 написа:
Винтовертите имат много слаба сглобка,не издържат на падане от 8-я етаж :lol: :lol: :lol: .Чакам пак да ги пуснат ,че ми остана батерия. :roll:
Не знам за кой винтоверт става дума,но в четвъртък пускат на разпродажба за 88 лв,а е бил 149лв...
За 10.8 волтовия става въпрос, ама тоя го заприходявам само да се домогна до него.
kam34 - специалист
В брошурата беше 18 волтовия, по спомени цената му беше 111лв. а 10.8 волтовия беше на 79лв
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: