Браво , супер УНИКАЛНО , по-добра тех. мисъл имаме от китайците , който само копират. 
Сподели как върви с тези две скорости и тн...

Сподели как върви с тези две скорости и тн...

и имам мерак да му монтирам един бензинов двигател като този модел:
 и имам мерак да му монтирам един бензинов двигател като този модел:  . Интересува ме дали на този модел рамка ще е практично да се постави такъв двигател и ако е възможно някъкви идеи къде точно да се монтира на самата рамка. Идеята ми е да се монтира над горната тръба и да се захване за тръбата на седалката, но незнам дали ще е удобно и практично и дали няма да пречи там при карането. Благодаря ви предварително.
. Интересува ме дали на този модел рамка ще е практично да се постави такъв двигател и ако е възможно някъкви идеи къде точно да се монтира на самата рамка. Идеята ми е да се монтира над горната тръба и да се захване за тръбата на седалката, но незнам дали ще е удобно и практично и дали няма да пречи там при карането. Благодаря ви предварително. 
 Никой ли от вас вече не чете тази тема.
 Никой ли от вас вече не чете тази тема. 

, а ще си търся друго за да си осъществя мерака.
, а ще си търся друго за да си осъществя мерака. 
 Днес ми пристигна двигателчето 80сс (поне такова исках и на кутията така пише, а дали е 80 сс няма как да разбера !
  Днес ми пристигна двигателчето 80сс (поне такова исках и на кутията така пише, а дали е 80 сс няма как да разбера !