• 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
chano3891 - специалист
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-033 ... _23710.htm
аз си взех това и с течение на времето ще видя дали си заслужава или ще се изронят.
EDI - майстор
Тези шлайфери са си консуматив, не им търси дълъг живот.Ако искаш нещо свястно, отиваш на дискове ДРЕМЕЛ.Иначе ще ти свършат работа, и аз имам доста такива за мултито, държат се добре.
newmember - специалист
И аз успях да взема винтоверта. Нямаше да го купувам, понеже знаех, че ще е доста над 100 лева, но като видях разпродажбата :shock: Отивам в Лидъла на Пещерско в 6:50 и вече 20-25 човека чакат пред вратата. Завъртях едно кръгче с колелото и се наредих към 7 - вече бяха към 30. Не бях виждал досега спринтиращи дядовци, но ето, че видях - директно за щанда с разпродажбата :) Аз бавничко и не можах да се вместя и почти бях прежалил вече, но като като награбиха по 2 винтоверта в ръка няколко мъже и се поотпуши. Останаха 2 кутии и вече спокойно си взех една. Не знам бие ли, но фабричния бит захванат в крайчето го върти централно та чак се учудвам :) Свредло 10мм леко бие в края, но пренебрежимо ... Свисти като се пусне на ниска скорост, но може би това си и е звука. Нямам други акумулаторни винтоверти и не знам как е там. Свети като фенерче, доста силно. Тежи 1580 грама, малко в повече ми идва, но е стабилен. Доволен съм като цяло. Мирише на хубава пластмаса, не на онази китайската миризма ако се сещате, макар, че пак от там може да идва :D
Последна промяна от newmember на чет апр 18, 2013 6:56 pm, променено общо 1 път.
ESPACE - майстор
Сутринта в Плевен навалица само при парцалките. С колегата взехме по един верт, не че нямаме ама за спорта :) . И по един комплект за шлайфчето, а аз взех и един тиган :-D - много добър. И на двата винтоверта няма биене на патронника.
mitko64 - майстор
profesionalist_wood написа:
Вие сте ненормални бе :lol: Вие сте някаква лидълска секта :lol: ,заради вас нито можах да взема нито отвертки,градински клещи,уокитоки,нито зенкерите и ся трябва да купувам от Баухаус :wallbash: или в магазинчето до Халите с 20% надценка :irre:
То тези зенкери добре, че не си взел. Към марката Powerfix отдавна храня разерви, ама пак ги купувам с надежда да излезе свестно. Виж продуктите на Гризли, замаскирани като Parkside или Florabest са изпипана работа.
comunikator - специалист
Зенкерите са пълен ташак.
profesionalist_wood - майстор
Powerfix ми се виждат недодялана история :stock1: :? Имам комплект 3 прави ъгли и са ужасни просто,айде за кофражни дъски стават, ама за финна работа хич :x В баухаус зенкерите са по 35-40 лв и не са евтина марка :afraid:
mitko64 - майстор
klomo написа:
Колеги , прахосмукачката заслужава ли си ?
Може ли да се ползва като аспирация за малките електроиструменти (лентож шлайф, циркуляр, фреза...) и ююбез торбички и да изхвърлям пепелта от контеинера? Намират ли се лесно филтри?
Изчакай модела 1500 В2, много е добър. За консумативите е тегава работа- торбите стават от Спарки, но филтъра няма намиране в България.
guroto - специалист
Колега успя ли да пробваш прахосмукачката с фреза за канали?
mitko64 - майстор
В Германия са пуснали нов перфоратор- PBH1050A1. Направо бързак(5300удара), 3 J, за 50 Евро.Ще чакаме и тука да огрее слънцето.
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: