Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
martin_ganev - специалист
Здравейте прятели , харесал съм си този мофел димер ключ на фирмата Шнидер.Мисля да го сложа във спалнята.
Какво ви е мнението за него?
Лесен ли му е монтажа?
Заслужава ли си?

http://prodavalnik.com/svetloregulator- ... -i16363395
miroton - майстор
Взимай тъй като се радваш на тая марка ,има и за 20лв.
Ми чувал съм хубави неща за тая марка нз не е ли добра или да вземам друг?
hidrazin - майстор
Това не е Шнайдер а някакво менте правеняк!!! Внимавайте като купувате от продавалника. там общо взето се продават боклуци и без гаранция.
:partyman:
miroton - майстор
hidrazin написа:
Това не е Шнайдер а някакво менте правеняк!!! Внимавайте като купувате от продавалника. там общо взето се продават боклуци и без гаранция.
Е не само ментета продават,забелязал съм че работи които струват 5 лв в магазина там се продават за 8 лв и кат си платиш транспорта :?
hidrazin - майстор
Както и да е. Мисълта ми беше че това не е производство на Шнайдер. Някой си използва само рамката и бутона на шнайдерски ключ в който е монтирал приемника с регулатора. Ако го барнат Шнайдер ще му се види тясна София. :lol:
Ми нз дали е оригинален, видях че Шнайдер предлагат същия.Аз като ще си вземам ще си поръчам направо от Шнайдер а този го дадох за орентир само.
Та заслужава ли си и ще може ли да се гаси осветлението с дистанционното на тв то?
hidrazin - майстор
martin_ganev написа:
Ми нз дали е оригинален, видях че Шнайдер предлагат същия.
Би ли споделил къде го видя?
На сайта им: шнайдер електрик пишеш на гоогалс и ще ти излезе техния сайт.

Тема "Въпрос за Светлорегулатор Димер Ключ на Шнайдер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: