• 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
teon написа:
Chefo77 написа:
На връщане от работа с колегата решихме да минем да видим вертовете. Виж, верт не видяхме, но се обзаведох със сгъваем ключ за джанти за Фиатката и мултишлайф за 35 лева.
..колега, мултишлайфа на 220в. ли е, или от тия с батериите?...
Те таквоз :)

http://src.discounto.de/pics/Angebote/2 ... A2_xxl.jpg
Mega - специалист
Chefo77, пробва ли го как работи? Защото го загледах ама нещо не ми вдъхна доверие. Мисля да събирам пари за синия Бош?
profesionalist_wood - майстор
Готин е мултишлайфа,всеки ден работя с нея :)
jekasus - майстор
profesionalist_wood написа:
Готин е мултишлайфа,всеки ден работя с нея :)
Как и викаш на галено :lol:
защото обичам инструментите...даже се каня за следващата седмица да си купя още инструменти,нищо че сега съм без работа заради кризата
Mega - специалист
profesionalist_wood, не те разбрах. Готин е този на Lidl или този на Bosch, защото за втория е ясно. ;) Интересно ми е лидълския какво може и как се справя.
Chefo77 - майстор
Ами днес (вчера де) прорязах няколко перваза без да ги махам (МДФ), няколко дюбела, 2 лайсни алЮминиеви отрязах... За 35 лева работи перфектно!
Ясно е, че синьото ще е много по-добро, но е и към 12 пъти по-скъпо. При условие, че ще се ползва от дъжд на вятър и най-вече за подрязване на первази на врати (съчетано с учудване на клиента - УАААУ, каква машина :lol: ), офертата за 35 е супер!
И, в интерес на истината, много хитра е системата за прахоулавяне. Само не знам колко е ефективна, но Лего-то е хитро :) И ако не като друго, като делташлайф да се ползва, пак си струва!
Mega написа:
profesionalist_wood, не те разбрах. Готин е този на Lidl или този на Bosch, защото за втория е ясно. ;) Интересно ми е лидълския какво може и как се справя.
Ами за домашна работа е супер, Трябва модела да е А2 защото ще е съвместим с режещите консумативи на други марки, ако е А1 забрави.Лек е в сравнение с райдерския който пък е специално конструиран да те уцели с прахоляка в очите където и да застанеш :-D Отворих го и за мое учудване изработката на детайлите е с високо качество в сравнение с райдерския. Куфара е нелош, явно е отлят в добра шприц машина,има си отделения за шкурки,държач за ключа,и джоб за записки и книжки :) На райдерския куфар е абсурд да се затвори плътно отвсякъде сякаш е правен в час по трудово. Режещите консумативи са малко затъпени но биват,от некачествена стомана са и не подлежат на заточване,по добре си купи ножчета на бош. Оригиналните му шкурки са кофти и пак опираме до Бош. Тих е уреда докато райдерския вие като ферари. Чудесен е за изрязване на летви за сглобки на места дето и с длето не мож да издълбаеш. Разглобявам си старите мебели с нея като изрязвам закованите пирони, шлайфам си дребни изделия от дърво,справя се и с най-твърдия плексиглас и хрупа спокойно МДФ и ПДЧ. Прахоотвеждането му бива,но когато сложиш адаптора към маркуча,а той обхваща половината машинка и става неудобен за държане с една ръка и трябва да се ползват 2 ръце.
Купувах я от Пловдив преди време за 80 лв
пишман_майстор - майстор
За този ли точно говориш ? http://www.lidl.de/de/Sonstige-Kleinwer ... MFW-280-A2
Да точно този.

Още нещо, сега гледам че вече и в големите сайтове за онлайн търговия вече са качили лидълските уоки токита които се продават в Лидъл за 22 лв. вече са листнати в ето този сайт и ги продават за 65 лв http://www.donsoft-bg.com/category.php?id_category=116 :mrgreen:
Заради такива мизерници и диви тарикати нищо вече не мога да си напазарувам от Лидъл :x
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: