Проявете вашата изобретателност.
kasmet4e - напреднал
Идеята ми се стори интересна, разгледайте !

Прикачен файл

563502_338683689575493_1540280303_n.jpg
563502_338683689575493_1540280303_n.jpg (40.84 KиБ) Видяна 10805 пъти
jekasus - майстор
колко много пвц-ета от бири имам на село, ама нямам река или езеро :? Като се прибера ще имам още много, че тук е скъпа бирата :-D
Как ги "събраха" заедно?
lecki - специалист
Страшна е това няма потъване :shock:
world_explorer - специалист
За езеро може и да е добра. Но за море ако духне един вятър с тази парусност .... Може и да се окажеш в Сочи след няколко седмици. :? Така че повече вода и храна за из път, тъкмо ще стане малко по- тежка :-D
me4kata - помощник
А с какво слепи бутилките :?
shotik - майстор
Мисля ,че са залепени една към друга с тиксо/скоч/,а цялото да е облепено с опаковъчно стреч фолио.
VLADO66 - майстор
По средата между двата слоя бутилки сигурно има найлон,а ми се види че са хванати с огромно количество свински опашки.
иначе знам по добър и лесен начин за направата на лодка но струва около 100 лева... със PVC тръби се прави квадрат или правоъгълник и във тръбите се слагат празни туби от по 5 литра като тубите влизат точно в тръбата така ако се спука тръбата е по сигурно че няма да потънеш :D :D...
naix - специалист
ristaka написа:
иначе знам по добър и лесен начин за направата на лодка но струва около 100 лева... със PVC тръби се прави квадрат или правоъгълник и във тръбите се слагат празни туби от по 5 литра като тубите влизат точно в тръбата така ако се спука тръбата е по сигурно че няма да потънеш :D :D...
Това е добра идея, но фабрични лодки има и за 100-150лв, иначе за тръпката да си направиш своя е готино:)

Тема "Направи си сам лодка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: