Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
Justy - майстор
Емо е прав за ъгъла на регулиране - чакай да прибере джуджуфката / той и вика куче :lol: / и да даде последни инструкции. Ама да ги спазиш и - утре е пуска. При нас нема 6 - 5.
amazonka - напреднал
:lol: Ау как ме е яд ,че не вкючих дне компа. и трябваше да мисля сама :x Но и аз се сетих за този вариат ,защото иначе ТВ-то слиза много ниско и малката ми дъщеря ще го удари . За съжаление тези стойки струват по- 80лв. :?
Затова купих една пръчка от шпилка навъртях е до края отрязах е и пуснах по 8сн навън за горе ,а долните дюбели замених с такива от 140 см излезнаха с по 3 см си поставих подложки от стериопор.
Стана здраво е и се вижда идеално . Е имаше малко проблеми защото сложих по- две гайки за да се законтрят и ТВ не искаше да влезе ,но поставих едната гайка от едната страна на стойката ,а другата от вън пак стана контра . Абе правилно или не мислите ли ,че е здраво??? На мен така ми се вижда??? Сега отивам на тренировки а после може да пусна и снимки ако не ви е писнало от мен.
Искам да кажа ,че много разчитах на вашите съвети, защото така се чувствам по- сигурна в това което правя. Няма кой друг да питам а друго е като има подкрепа.
emil_v r - благодарско и аз се чудих що никой вчера не се сети??? -та да не се ядосвам цяла вечер :cry: Кученцето пекинес ли е ,някога имах такова :)
mamkata - специалист
Само тоя стиропор ме притеснява - да не вземе да поддаде - по-добре го смени с дървени трупчета. А дали е здраво - махни телевизора и се увиси на стойката - ако издържи значи няма проблеми :)
emil_v r - майстор
Не се ядосвай , щот и без това ще ти мине. А къде изчезнаха тия спортните клипове , че така и неможах да ги видя . Тука в резервата идва един китаец с едни мечове , китаецът 1,2м висок -мечовете 1,5 м , като ги завърте , :-D и ние от първия ред духнахме назад. Мн. бях впечатлен + .
amazonka - напреднал
emil_v r написа:
Не се ядосвай , щот и без това ще ти мине. А къде изчезнаха тия спортните клипове , че така и неможах да ги видя . Тука в резервата идва един китаец с едни мечове , китаецът 1,2м висок -мечовете 1,5 м , като ги завърте , :-D и ние от първия ред духнахме назад. Мн. бях впечатлен + .
:lol: Ето ти линкче:
http://www.youtube.com/profile_videos?u ... taBudo&p=r
Къде е този резерват ,и какъв е този китаец?
За трупчетата може ,но утре ще пусна снимки за да направите контрол . :wink:

Тема "Здравейте трябва ми помощ :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: