Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Svezar - специалист
Набавил съм всички материали за да си направя комарници, но в склада откъдето взех профилите бяха свършили ролките и не знаеха кога пак ще има та въпроса ми е някой знае ли магазин от големите където да има такива . Проверих в Мастерхаус и Практикер -няма,което ме навежда на мисълта че май в този тип магазини ще ударя на камък. Да уточня че става въпрос за Бургас ,също така ако някой си е купувал за такава цел /да си свърши работе/ и му е излишна мога да я купя на пазарна цена :wink:
P.S. Знам че става и с подръчни материали ама ако мога да си намеря защо да се затруднявам !
mitev75 - напреднал
Алтест или Интерпласт.Може да провериш и в склада на Профилинк :yawinkle:
Svezar - специалист
mitev75 написа:
Алтест или Интерпласт.Може да провериш и в склада на Профилинк :yawinkle:
Печелиш бира :prayer: звъннах сега в Интерпласт -имат такова чудо на техниката =D>
colyo - специалист
Можеш със същия успех да срежеш отпред под ъгъл един химикал от 20ст. и с него да натъпчеш гумения шнур. Доста комарници съм направил така. Жената ми изхвърли специалния инструмент и не мога да ти го покажа в момента, но се надявам, че ме разбираш за какво иде реч.

Тема "Ролка за поставяне уплътненията на комарник-откъде ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: