Всичко за дърводелството
caffe_88 - специалист
rum_sz написа:
http://technomebel.bg/bg

Момчета ,струва се да се види :yawinkle: ...аз ще ходя.Гуевски ,направи си щанд пред входа :-D

Голяма наслада ли изпитваш като се будалкаш така с човека ве явно неси падал по гръб скоро много ти знае устата явно от много практика на юг от екватора....

п.с. учихме учихме учихме и накрае си остана само еб..... :sad:
monilan - специалист
rum_sz написа:
http://technomebel.bg/bg

Момчета ,струва се да се види :yawinkle: ...аз ще ходя.Гуевски ,направи си щанд пред входа :-D
rum_sz това изказване не ти прави чест. Мислех, че във форума сме се събрали съмишленици, обединени от общото ни хоби, а не хора, които злобеят срещу другите.
rum_sz - специалист
viewtopic.php?f=35&t=23257&start=340

Тези снимки са от Техномебел 2011г ,там се събират много фирми ,който внасят циркуляри,шкурки, машини и всичко,което е свързано с дървообработването и мебелите.Просто си струва да се види това изложение .А към г-н Гуевски, ако си вземе 1 кв м щанд до входа , и изложи своите длета ще остане много доволен ,защото 70 процента от производителите на мебели ще бъдат там .Аз съм фен на неговите длета,дори в петък ако остане време ще отида при него.Нещо грешно сте разбрли написаното вчера.

Kафе три пъти съм падал по гръб и знам колко много боли
monilan - специалист
rum_sz, може би емотикона който си сложил след забележката си за Мишо ни е подвел, но все пак трябва да има уважение към участниците във форума ни. Мисля, ако не утре, то вдругиден да прескоча и аз до изложението в Интер Експо центъра. Все пак тази проява е веднъж годишно и си струва да се посети. Винаги има какво да се види и научи :) .
rum_sz - специалист
Това нещо беше написано от жена ми ,аз имах друга работа в къщи ,и я помолих да напише това .Но тя постояно си пише с разни дружки от БГ МАМА за турските сериали и обича да слага разни цветя и други шариний ,и жената явно се е престарала,Кога аз съм писал със син шрифт.Аз разбирам от пдч и кухни от емотики хич.Но всичко съм го направил от доброто желание да помогна на съфорумците.Няма да съжаляваш ако видиш това изложение .Даже ще снема по интересните работи с телефона .Мисля че работата се изясни.Просто в тежи тежки времена трябва да си помагаме,за да оцелеем.Ако бях човек с по слаба психика и да се вържа на написаното от колегата ,щяха да се изпишат куп глупости и простотий.Даже чуствам как тази хубава тема замира заради разни интриги и глупости.
monilan - специалист
Темата няма да замре, просто времето се оправя и се отварят повече допълнителни задачки, по къщата, апартамента или вилата.Така че, времето за дялкане намалява, но не значи че ще спрем да се занимаваме. Предполагам, че в края на летния сезон ще бъдат изсипани една камара снимки на нови работи :)
mumar - специалист
Ииии кво станА сега, добре че има форум на мамите и женски същества, които пишат тук, та имате оправдание...
В този пост съм от женски род, съжалявам, че не присъствах на срещата- мъжО не пожела :lol: - нямала съм работа сред майсторите!
Ей, хорааа, от тук съм научила толкова много неща, дето ги няма никъде другаде, па и да попиташ/другаде/ резултата е :axe:
Изпонамеждудругото :mrgreen: двата форума се пообъркАха в полза на този- в другия, кажеш нещо и веднагически ти вадят цитати и съвети от този!
Обещавам при следваща среща да се появя, па нищо, че не съм от майсторите!
caffe_88 - специалист
Eто една битова масичка от мен/

Изображение
jordano - специалист
Малеи, прилича ми на явор на очички :) става дума за битовата масичка. А резбата??????
А относно сезона, какво му е, топло, слънчево и винаги има настроение човек да изчука някоя резба. Може и на место , ако пъна е тежък и не може да се пренесе в работилницата. Пък и за тези дето нямат балкон или закрита работилница точно сега му е времето, слагаш две магарета на поляната, опъваш талпата отгоре и започваш.
Има време и за ремонти и други домашни работи, а който не е изкопал градината досега по- добре да не започва.
Мумар , аз нещо май съм пропуснал. Имаше още на едно място тема дърворезба, ама ми се струва , че изчезна някъде. Би ли ми изяснила за какво става дума? А относно излетите , никой няма да възрази ако доведеш и мъжа си и така активността на форума е такава, че като че ли сме мечки, спящи зимен сън.
jordano - специалист
Прикачен файл:
My works 6.JPG
Ето малко дреболии.

Тема "Дърворезба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: