Нека намерим най-тънките цени.
nikolaytatarov - специалист
Видях наскоро Сингер на които пишеше че е правен в Кореа,иначе и аз винаги съм мислел че са немски.
MamaMy - майстор
Аз пък имам ръчна машина Сингер от 1873 година. Ползвам си я все още и работи перфектно за достопочтенната си възраст. наскоро си извадих и сертификат от сайта на Сингер по сериен номер.
torbalan - Дървен философ
Това е за колекция, а не за ползване :)
profesionalist_wood - майстор
Кеф! :) Купих си мултишлайфче и 5 комплекта държачи за инструменти за стена по 15 лв http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-25A ... _23965.htm :-D
mitko64 - майстор
Пробвах 18 волтовия винтоверт. Изрових всички големи шестици винтове и ги почнах в две чамови парчета от греди. Започнах с 6Х180 шест броя, после 6Х120 деветнадесет броя и батерията вече показваше само червено. Почнах да развивам- 16 броя и спря отведнъж. При завиването около 15-ят винт, загря яко и включвах на 2 скорост за обдухване. Батерията също загря и 15 мин. зарядното не искаше да я зарежда. Зареди за около час. Не е много за хеви дюти натоварване, но иначе съм доволен. Само не мога да свикна с такава ергономия, много под наклон ръкохватката.
mitko64 - майстор
guroto написа:
Колега успя ли да пробваш прахосмукачката с фреза за канали?
Фрезата вече пътува. След празниците, живот и здраве, ще ги пробвам в комплект.
griffin - майстор
ман не се стряскай след 3-5 зареждане батерията ще доде на себе си :-)
и мойте 12В бързо свършиха първите пъти :-) ама ся забравям кога са зареждани
mitko64 - майстор
25 големи винта сперед мене не са малко, особенно серийно завиване. Можеше още но исках и да ги развия. На другият ден работих с нормални натоварвания и 4мм винтове, не съм броил но бяха поне 50 и индикатора не мръдна от зеленото. Абе всичко си и е както пише по книгите- поддържа мощност до края, защита при зареждане на прегрята батерия и времето за зареждане.
nanobanano - специалист
Какво мислите за машинката за гравиране? http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg ... _23966.htm
mitko64 - майстор
От клипа не разбрах дали е с патронник или цанга. Интересно ми е дали зъболекарски борчета стават? Сега погледнах инструкцията и гледам, пишат за ходове в минута. Явно не е на ротационен принцип, а възвратно постъпателен. Най-ме притеснява единственият накрайник. Като се изхаби откъде друг?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: