Дал съм две схеми-какво повече само се дърляте,ако иска някой да го прави -да го прави,който не иска да мине на следващата тема.

не ги пускам тия спирачки изобщо да знаеш паяжина са хванали по голяма част от карането ми извън а и в града е намаляване със газта и скоротите все пак карам тди мога да карам на 5та със 900 об без проблем.За авариките-на толедото нз що бутона е пред волана вервай ми на платен паркинг едвам си провирам ръката да го цъкна ти искаш при спиране и то екстремно.Нищо чудно че все ме удрят разни блейки те просто били заети със пускането на аварините отколкото със спиране
 не ги пускам тия спирачки изобщо да знаеш паяжина са хванали по голяма част от карането ми извън а и в града е намаляване със газта и скоротите все пак карам тди мога да карам на 5та със 900 об без проблем.За авариките-на толедото нз що бутона е пред волана вервай ми на платен паркинг едвам си провирам ръката да го цъкна ти искаш при спиране и то екстремно.Нищо чудно че все ме удрят разни блейки те просто били заети със пускането на аварините отколкото със спиране   За колоната и виждащите се 4 -5 светещи стопа
 За колоната и виждащите се 4 -5 светещи стопа   явно не си карал в града в час пик
 явно не си карал в града в час пик   И на последно това всичкото го кажи на конструкторите на по новите коли може да се откажат от пулсиращия стоп от адаптивния също и да преминат към мигане със фарове
 И на последно това всичкото го кажи на конструкторите на по новите коли може да се откажат от пулсиращия стоп от адаптивния също и да преминат към мигане със фарове  
Хидра ами измисли една схемичка със акселерометър да монтирам че то иначе според вас сега ще ме блъскат като блъскащи колички.Дали ако темата се казваше "пасивна защита от удар отзад" или как да си монтираме П лайзен 100 мм във бронята или още по добре активна броня за защита от противотанкови снаряди

ge6aaaa3  не е задължително да си с епилепсия и да имаш книжка достатъчно е да се возиш в колата, а честотата на мигане да не мислиш че бай китаец е съобразил нещо
  ge6aaaa3  не е задължително да си с епилепсия и да имаш книжка достатъчно е да се возиш в колата, а честотата на мигане да не мислиш че бай китаец е съобразил нещо  

гащите на пътя и всеки може да те ... на-на, на-на, на-на ...
  гащите на пътя и всеки може да те ... на-на, на-на, на-на ...