Проявете вашата изобретателност.
velsi - Почетен майстор
Ъъъъ, :? за тази лампа ли става въпрос?

Прикачен файл

lamp.jpg
lamp.jpg (40.81 KиБ) Видяна 35700 пъти
юлия-цветоман - напреднал
Първо здравейте, на всички!
yoneta, аз бих пробвала с тънък плексиглас, но бих добавила и малко декупаж за разкош!
amazonka - напреднал
Много са интересни ,ако ги направите пуснете да видим :cool:
yoneta - специалист
здравейте отново!това е лампата!благодаря за идеятаза плексиглас,но ще я оставя за по-нататък.сега събирам едни подобни на тънък стиропор плоскости и мисля като за начало да я направя от тях.много харесвам и изделията ,върху които е приложена техниката декулаж , но тепърва щесе запозная с нея.ще опитам и ако се получи нещо задължително ще кача снимки.още веднъж тенкс и се извинявам,че само вечер се включвам с мнения и въпроси , хно през деня съм на работа и удоволствията остават само за вечерите и уикендите.може би ще заменяме жилището си за по-голямо и най-вероятно ще се извършва ремонт и ново обзавеждане- така,че ще има да ви досаждам мноооооого.ще ми бъде приятно да си общуваме.страшно уважавам екземпляри като повечето тук.
юлия-цветоман - напреднал
Сетих се за още един подходящ материал - плаки за ренген. Доколкото си спомням се почистваха от снимката в белина.Освен това лампата ще свети в син цвят - защото повечето плаки са сини. Остава само да намериш откъде да си набавиш - някоя връзка с травматолог ще свърши работа :)
velsi - Почетен майстор
yoneta написа:
къде сте бе хора?emerald,velsi, надеждата ми беше във вас.
Добре де, май аз нещо не схващам. На посочения от тебе сайт е показано достатъчно добре как се прави тази лампа. Вярно, това е инструкция за сглобяване на готово изделие, но принципа е ясен. Просто трябва да се поекспериментира малко.

Прикачен файл

7.jpg
7.jpg (64.46 KиБ) Видяна 22282 пъти

Прикачен файл

6.jpg
6.jpg (67.21 KиБ) Видяна 22282 пъти

Прикачен файл

5.jpg
5.jpg (59.48 KиБ) Видяна 22282 пъти

Прикачен файл

4.jpg
4.jpg (65.87 KиБ) Видяна 22282 пъти

Прикачен файл

3.jpg
3.jpg (63.21 KиБ) Видяна 22282 пъти
yoneta - специалист
благодаря,благодаря,благодаря за идеите!мислила съм за пластмасови папки, но идеята ми беше наистина от нищо нещо да направя.допада ми номера с рентгеновите плаки,аз пък съм приготвила едни бели стиропорни тарелки - изобщо имам голям избор.но ще ви се реванширам със снимки малко по-нататък, защото в момента чистя като луда- утре ще идва брокер на оглед и да прави снимки. ще заменяме жилището за маааалко по-голямо ако е рекъл господ.страхотни сте.още веднъж благодаря!до скоро!
Здравейте,

Ако не сте попадали на това ето нещо и от мен. Струва ми се свежо и авангардно.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Пише си "восъчна хартия". Не знам да се продава. Кат бешме млади си я правехме. Обаче странно, че баш ИКЕЯ я предлага. За лампа не е подходящо. При нагряване омеква.

Тема "НЯКОЛКО СТРАХОТНИ ИДЕИ ЗА ЛАМПИ "НАПРАВИ СИ САМ"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: