Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
кака Лара - специалист
Тани написа:
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... c&start=15

тук протече дискусията, но вече го избрах и чакам . Благодаря все пак!

Е, може да ми помогнеш със съвет за памет :-D
Така като гледам добър избор си направил, а и си е жива далавера за толкова пари и обектив да вземеш. От моя гледна точка, обаче, е нефункционален (не за друго, ами ще ми трябва по-голяма дамска чанта :-D )
За паметите - ЕсДи-тата са сравнително евтини, вземи си по-добре 2*2ГБ отколкото 4 накуп :-D Мога да ти препоръчам Ultra ІІ серията на СанДиск или Лексар (п.с. що не си поръча с апарата, в Щатско са в пъти по-евтини)
кака Лара - специалист
prascho написа:
Аз искам да си взема фотоапарат. Преди година и половина сестра ми взе от Грмания канон А540, но го затрих. Дълга история....Та ако може да предложииш качествени модели до към 400 лева ще съм ти благодарен како:). Предстоят ми строителни действия и е желателно да разполагам с фотоапарат. Хобито на сестра ми също е фотографията. Ходи с някакви немци на по 60-70 години на курс и по излети... :-D
Хехе, душко, сестра ти верно трябва много да оби4а фотографията. :-D Те немците и на 20 са си ску4ни, а пък не мога да си представя като влязат в третата възраст.....
Вземи си Канон пак. Правят хубави снимки при слабо осветление и имат сервиз в София, което може да бъде голямо предимство.
Тани - модератор
[quote="кака
Така като гледам добър избор си направил, а и си е жива далавера за толкова пари и обектив да вземеш. От моя гледна точка, обаче, е нефункционален (не за друго, ами ще ми трябва по-голяма дамска чанта :-D )
За паметите - ЕсДи-тата са сравнително евтини, вземи си по-добре 2*2ГБ отколкото 4 накуп :-D Мога да ти препоръчам Ultra ІІ серията на СанДиск или Лексар (п.с. що не си поръча с апарата, в Щатско са в пъти по-евтини)[/quote]

Не знам дали си разбрала правилно за какъв фотоапарат става въпрос - за този

http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09029930

то няма как да го взема без обектива! :-D А за големината - инструментите си возя с един микробус с фургон 200х200х400 см Това ще ми е един от най малките инструменти , та размерите не ме притесняват особено! Беше ми неудобно да поръчам памет от там , защото ще го платя като ми го донесат в България , ми беше неудобно да ги ангажирам допълнителна и финансово и като време! Пък и честно казано не знаех( то не че сега знам :-D ) какво точно искам. Каква скорост ми трябва за да пише бързо RAW ?
Харалампи - специалист
кака Лара написа:
Хехе, душко, сестра ти верно трябва много да оби4а фотографията. :-D Те немците и на 20 са си ску4ни, а пък не мога да си представя като влязат в третата възраст.....

Това ми хареса. Прекрасно чувство за хумор. А мога и да свидетелствам, защото и моята сестра е женена за германец. Ама не е заради фотографията, макар да се занимава с реклама и да снима много.

Добре дошла във форума. Най-добре да си смениш ника, щото със свещ трябва да търсиш на кого да станеш кака, поне като гледам снимките.
кака Лара - специалист
Тани написа:
Каква скорост ми трябва за да пише бързо RAW ?
60х мисля, 4е ще ти е достатъ4но бързо, но ако ти се дават пове4ко пари, гледам 4е и 133х има

п.с. лелееее, отговарям ти след месец.... :shock: съжалявам, но около празниците съм стандартно дале4е от компютъра :-D :lol:
кака Лара - специалист
Харалампи написа:

Добре дошла във форума. Най-добре да си смениш ника, щото със свещ трябва да търсиш на кого да станеш кака, поне като гледам снимките.
:-D :-D
Аз...щото...така...да изглеждам по-мъдра
Тани - модератор
Е благодаря все пак! Вече ми пристигна фотоапарата , но за съжаление нямам много свободно време да си пощракам на воля. За сега съм направил "само" 2691 снимки. В упътването пише ,че трябва SDHC карта за да работи коректно във всички режими , а те са мисля около 150 х :?

http://4press.idg.bg/?call=USE~press;&a ... em&id=1400
кака Лара - специалист
Тани написа:
Е благодаря все пак! Вече ми пристигна фотоапарата , но за съжаление нямам много свободно време да си пощракам на воля. За сега съм направил "само" 2691 снимки. В упътването пише ,че трябва SDHC карта за да работи коректно във всички режими , а те са мисля около 150 х :?

http://4press.idg.bg/?call=USE~press;&a ... em&id=1400
:-D Егати "километража" дето си навъртял за нула време...Да не би да си имал петгодишна забрана да докосваш фотоапарат, и сега да си наваксваш :-D :-D :-D
А относно картите, SDHC се отнася по-скоро до технологията на запис и капацитета, отколкото до скоростта. Ако ще си взимаш такава (а щом апарата ти поддържа този стандарт, защо не), гледай цифри4ките в кръгче - 2,4 и 6 са съответно гарантираната минимална скорост на запис (2, 4 или 6 МБ/сек)
asenlynch - специалист
Привет и от мен! :)
Takezo Sensey - модератор
aaaa Како Ларе, искаме още снимки :-D !

Тема "Hola:)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: