Ел. инструментите. Консумативи.
Kumay - майстор
Електрониката е от Спарки! Номерът на блока е 152669. Цената около 20 лева.

Нагледните материали: :lol:
Така изглежда ръкохватката преди монтиране на блока.Клемата трябва да се премести, за да остане място
Прикачен файл:
Прикаченият файл IMGP2440.jpg вече не е достъпен
Наличните кабели трябва да се удължат
Прикачен файл:
Прикаченият файл IMGP2441.jpg вече не е достъпен
Така изглежда платката, припилена леко на шмиргела и след това натъкмена в ръкохватката :wink:
Прикачен файл:
IMGP2440.jpg
И тук от бързане, че забавихме Човека по независещи от нас причини, забравих да си запиша кой кабел къде отива... :?
Двата са на прекъсвача, откъм статора, ама третия.... #-o
След празниците ще се коригирам! Ще питам и ще обясня на желаещите!
griffin - майстор
Мен ме интересува живо т.к искам да слагам(нямам проблем с място т.к машината е настолна) от какво е тоя блок и от къде да го търся сервиз ли и ако може как се свързва или поне какви са му клемите де да мога да се поориентирам :-).
Kumay - майстор
Блокът е от ъглошлайф Спарки - във всеки сервиз трябва да го има. В горният пост съм дал номерът му. Свързването за жалост - след празниците! Не помня третият кабел къде се връзваше...
jekasus - майстор
Kumay написа:
Не помня третият кабел къде се връзваше...
Не вярвам да е различна схемата - Изображение
Тани - модератор
Ето как се държи машината след модификацията:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xBGO_6rOXlQ[/youtube]

А ето и какъв диск за алуминий си взех, след като никой не ми препоръча нищо. Дано да не съм сбъркал.
Прикачен файл:
а1.jpg
Гледах и това CMT http://www.teka-bg.com/index.php?option ... &Itemid=77 , но ми се стори много пари - около 90лв. Грешно си спомнях, че на Бош е около 60лв.
jekasus - майстор
Нали няма да режеш всеки ден :-D ще те изтрае поне три години, като моя диск на моя райдер -
Тани - модератор
Като си взимам инструменти, все гледам, да ги ползвам цял живот :lol:
jekasus - майстор
Това не е инструмент, а консуматив. При някои не изкарва и 3 месеца :-D
При мен е друга дилема - да дам да наточат диска или да купя нов, цената е д/г съща :-D
Тани - модератор
А как се заплаща заточването - на зъб или на диаметър на диска? Онзи ден без да искам отрязах малко мрамор с диска за дърво на ръчния циркуляр :wallbash:

Тема "Пендула за дърво/алуминий" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: