Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
kavi67 - специалист
Izvinqvam se 4e pi6a na latinica,no kompa mi e skapan I pi6a ot telefon!
Ot tazi peralnq,kato cqlo sam pove4e ot dovolen-09.2013 pravi 10 godini,ot kak e na vqrna slujba,bez nito edin problem do sega!Posledniqt put kato q polzvahme,vsi4ko si be6e nared,no dnes kato q puska jenta,peralnqta ne poema voda(sigurno nqkakuv klapan se e skapal/zapu6il),a sled kato mine izvestno vreme,zapo4va da si pere normalno-samo 4e bez voda!
Razka4vah q ot vodovzemankata,i kato napravq vakum s usta idva vuzduh primesen s malko voda,no kato se opitam da napravq nalqgane ni6to ne se polu4ava!Dali e nqkakuv el.klapan,ili ne6tata sa po seriozni?

P.s-filtura e proveren I po4isten,no problema si ostava
VLADO66 - майстор
Отваряш горния капак и ще видиш магнетвентилите/двоен или троен/ там където влиза маркуча в пералнята.Взимаш уред-фазомер или каквото имаш и проверяваш като пуснеш програма дали ходи ток до клапаните.Ако има захранване демонтираш вентила,и с него в ръка отиваш в някой магазин за резервни части.Същия надали ще намериш ,по принцип струват 15-30 лв.Ако е нужно трабва преработиш ако има букса за захранването и да сложиш кабелни обувки.Това представлява клапана http://nikelectric.com/index.php?cPath=21_34
kavi67 - специалист
Blagodarq,VLADO66!Nepremenno shte pisha za rezultata,i Veseli Praznici na vsichki!!!
kavi67 - специалист
Problema mai ne e ot klapana,zashtoto ne stiga zahranvane(tok) do nego!Ot kude triabva da zapochna,turseneto na problemnoto zahranvane?Tozi klapan na 220v li e,iskam da mu pusna tok za da vidq dali shte raboti izobshto?
Тани - модератор
На 220V е .
Ще те помоля обаче да превключиш телефона си на кирилица, ако е възможно, колкото и да ти е неудобно на тебе. Все пак прояви уважение към четящите и опитващи се да ти отговорят. Ако имаш проблеми и с него, напиши модела, за да ти обясним как да си инсталираш кирилица! Ако телефона ти не може да поддържа кирилица, предварително се извинявам!
jekasus - майстор
Че коя ОС не поддържа кирилица?
ferrari4456 - специалист
Имам китайски iphone и било невъзможно да се инсталира.
kavi67 - специалист
Слава богу с езика се оправих,дайте сега да видим как да се оправя с пералнята.Както писах вече,проблема е в това,че не идва захранване до ел.клапана за водата?
VLADO66 - майстор
Възможно е регулатора за ниво да прекъсва захранването на клапаните :? Ще го видиш-кръглото нещо с маркучлето от казана.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SK6UHKo9fOs[/youtube]

Тема "Problem s peralnq SAMSUNG,model SWF 8004" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: