• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
kuger - майстор
Това чудо реглаж по височина на кормилото няма ли ?
EDI - майстор
Само леко по наклон.Ще трябва да го побългарявам май.Ще пробвам някои и друг чалъм, ама върви към леко удължаване или промяна на наклона май.
kuger - майстор
Забравих, честито! Дано служи дълго.
За промяната в конструкцията се консултирай с продавача, да не отпадне гаранцията.
пп:В лоша почва ще се мъчи "водача" :) Моята съм я пускал в лозе, орано с голям трактор през есента в почти кално време. Пролетта тезеците си стояха, тогава да видиш зор, огънах и рилото от натискане.
iivanov - майстор
Ещэ не трактор ,но уже не лопата.Мисля,че лекото прегърбване,не е като голямото изгърбване. :-D Да ти е честита бръмчилката!

PS Ъъ,като работиш не позирай с поглед настрани,че виждам едни застрашени китки.
EDI - майстор
Мерси за пожеланията.Няма страшно за китките, машината е изключена.Позирам само за историята.Иначе чепа отзад и аз го огънах вече. :lol:
teon - специалист
EDI написа:
Само дето ми идва ниска, като заоре и леко се прегърбвам.Предполагам това идва от конструкцията.Някой имал ли е такъв проблем
...честито и от мен...oтносно проблема, опитай да пуснеш още надолу задната опора...
EDI - майстор
И на мен ми дойде, че по такъв начин може да се реши въпроса, но за жалост не се регулира по височина чепа.С едно удължение, което смятам да сложа, мисля, че ще реша проблема.
Йордан - специалист
EDI написа:
И на мен ми дойде, че по такъв начин може да се реши въпроса, но за жалост не се регулира по височина чепа.С едно удължение, което смятам да сложа, мисля, че ще реша проблема.
На моята Гардения като я почиствах видях една тънка пружинка,единият край е закачен под резервоара за бензин,нанизана е на някъкво тънко-3-4 мм лостче което отива под масления филтър,до смукача и кранчето за гориво.Пружинката от тази страна се е откачила,но не знам от къде.Ако някой знае ще му бъда много благодарен за съвета.Пък и не знам каква е ролята на пружинката,но сигурно служи за нещо.
EDI - майстор
Нямаш ли някаква инструкция да видиш там.Някой от колегите с ГАРДЕНИЯ май трябва да погледне.Иначе моя въпрос за ниската машина си имал фабрично решение :lol: .Оказа се, че има още една регулировка на височината.Металното рамо, дето държи дръжките, също се регулира по височина от към рамата, ама кой да погледне на място :-D .Чак като си гледах в къщи снимките, видях двата болта, дето държат рамото към рамата :partyman: .Не били прости французите, ами оня дето върви след фрезата. :lol:
infomar
Йордан написа:
EDI написа:
На моята Гардения като я почиствах видях една тънка пружинка,единият край е закачен под резервоара за бензин,нанизана е на някъкво тънко-3-4 мм лостче което отива под масления филтър,до смукача и кранчето за гориво.Пружинката от тази страна се е откачила,но не знам от къде.Ако някой знае ще му бъда много благодарен за съвета.Пък и не знам каква е ролята на пружинката,но сигурно служи за нещо.
Постави снимки и да му мислим. Какъв модел е... :?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Тема "Питане за мотофреза-коя да избера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: