• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 39
Ел. инструментите. Консумативи.
Да споделя и моето мнение-като решите да режете с диск за дърво ,се сбогувайте със семейството си и проверете цените на погребалните агенции.Доста е гадна снимката ,но дано на някой да му избие от главата идеята да реже с циркулярен диск на ъглошлойф.

Прикачен файл

1350071172_1.jpg
1350071172_1.jpg (36.29 KиБ) Видяна 6885 пъти
Bojidar_Donev - специалист
Добре колеги накратко моето мнение е това : На малките шлаф4ета 115/125 е много полезно я дъс4ица я клон4е държи ли се добре машинката проблеми няма ! Но на голям шлайф 230 мм да слагаш циркулярен диск е САМОУБИЙСТВО !!! Веднъж видях съседа да подрязва дънер и изтръпнах а и да не забравя не си мислете 4е като използвате ъглошлайф от 30 години примерно не може да ви осакати ! Моето мнение е такова на моя малък ъглошлайф също имам такова диск4е е удобно си е няма какво да спорим стига да държи здравооо.... Това е от мен ако съм сбъркал някъде поправете ме защото сте стари ку4ета все пак !
Тани - модератор
Моето мнение е, че циркулярен диск за дърво и ъглошлайф НИКОГА не трябва да стоят в едно изречение! Без значение от размерите!
jekasus - майстор
Но не са забранени от продажби, в отличие от 100 Вт крушки.
nikolson - майстор
Bojidar_Donev написа:
.... ако съм сбъркал някъде поправете ме !
Поправям те! E=m.c2 :partyman:
soton - специалист
Невероятно!!
9 страници пълни с глупости...струва си само ако целта ти е да докажеш че глупостта е безкрайна.
професионал - специалист
А защо се почувства длъжен да се разпишеш и ти тук?! :?
h_service - специалист
Аз продавам и 115 и 125 циркулярни дискчета .На всички клиенти им казвам,че не съм съгласен с такава комбинация .Няма значение флекса дали е фирмен или не,но като ги търсят какво да ги правя...!
Chefo77 - майстор
h_service написа:
Аз продавам и 115 и 125 циркулярни дискчета .На всички клиенти им казвам,че не съм съгласен с такава комбинация .Няма значение флекса дали е фирмен или не,но като ги търсят какво да ги правя...!
Ще ги продаваш, разбира се. Нали това ти е работата!
И аз ползвам понякога малкия шлайф с такива дискове, но с огромно внимание и с всички средства за защита - щита, ръкохватката, държане с 2 ръце и очила. И въпреки всичко знам, че е много много опасно!!!
h_service - специалист
Chefo77 написа:
h_service написа:
Ще ги продаваш, разбира се. Нали това ти е работата!
И аз ползвам понякога малкия шлайф с такива дискове, но с огромно внимание и с всички средства за защита - щита, ръкохватката, държане с 2 ръце и очила. И въпреки всичко знам, че е много много опасно!!!
Последно продадох една 125-ца на един дядо и му казах 100 пъти да внимаава много с този диск и той след 1 седмица дойде да купува нещо друго с превързан пръст,та видях колко е внимавал..!
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 39

Тема "Диск за рязане на дърво за ъглошлайф?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: