• 1
  • 2
Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
dimitar.z - специалист
Искам да боядисам сайдинг изолацията на апартамента и се чудя каква боя да използвам? С автоемайл лак дали ще стане, повърхността е релефна.
Прикачвам една примерна снимка, аз имам само около 15кв.м за боядисване :rolleyes:

Прикачен файл

8kx1bx0b-550x0.jpg
8kx1bx0b-550x0.jpg (40.8 KиБ) Видяна 3233 пъти
tysonlkr - специалист
Сайдинга е вид пластмаса. Трябва да търсиш боя за боядисване на пластмаса. Но аз съм силно резервиран относно боядисване на пластмаса в домашни условия, все си мисля че няма да хване и ще се олющи бързо.
Някой ако е боядисвал пластмаса да сподели.
Dzver - специалист
за какво ще я боядисваш..
и мен ме съмнява да стане както трябва
имам парчета сайдинг и мога да пробвам..
dimitar.z - специалист
Ами в зелен цвят е от предишния собственик и изглежда страшно грозно за фасада. А около мен всички апартаменти са в светли тонове.
toni_g79 - специалист
Провери Benjamin moore дали внасят в Бг такава боя.Но предполагам цената може да не ти допадне :)
VLADO66 - майстор
toni_g79 написа:
Провери Benjamin moore дали внасят в Бг такава боя.Но предполагам цената може да не ти допадне :)
Цената ах цената,а и грунд ще трябва-по-добре нов сайдинг :)
toni_g79 - специалист
Не,грунд няма да му трябва,но все пак цената(при всички случаи ще му дойде в пъти по-евтино от нов сайдинг де,ПРЕДПОЛАГАМ 4-5 лв на квадрат :? )............... ,пък си и трябва грамотна подготовка преди боядисването :)
П.П Сега прочетох,че става въпрос за 15 кв,едва ли цената ще е толкова важна за тази квадратура :-D
dimitar.z - специалист
В електронния магазин на Benjamin moore няма цени, направо правиш поръчка:)))
toni_g79 - специалист
dimitar.z написа:
В електронния магазин на Benjamin moore няма цени, направо правиш поръчка:)))
Епа има теУефони :wink:
  • 1
  • 2

Тема "Боядисване на сайдинг-изолация" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: