Всичко за дърводелството
monilan - специалист
Снимките може да са малко размазани, но пък резбите са супер :supz: . Като гледам предпоследната, не само дърворезбата ти е хоби :wink: .
така е прав си ... ходи ми е... тези съм ги правил в училището аз това съм завършил .. а сега чакам да ми пратят длетата .. поръчах си от Горна Оряховица и като дойдат почвам да правя други в нас :) ще качвам още когато направя :)
jordano - специалист
Добре се справяш, кое училище ви учи на такива неща?
Еми във Благоевград е казва се Национална Хуманитарна Гимназия и паралелката е изобразително изкуство като след 10-ти клас класа се разделя на групи от по 5-6 ученика във различни студия има Дърворезба , Живопис , Графика и Дизайн аз бях в дърворезбата .. другите не са за мен въпреки че имам и една добра картина

Изображение

имам и още една по добра но я нямам на снимка :)
jordano - специалист
Да , за малко Златю Бояджиев!Не се шегувам и той на младини е рисувал така. За това си пооцветил и резбите. Да не би Христо Бараковски да ти е преподавал? Хайде ускорявай длетата, кога ще ги получиш?
ми поръчал съм ги казаха ми след празниците чакам да ми се обадят.... иначе преподавател ми е бил .. най-добрият ... Атанас Янев
jordano - специалист
Ами обади се на бай Слави и го питай кога ще са ти готови. Бараковски го знам и работите му знам, а виж Атанас Янев не го знам. Има ли начин да ни покажеш някои негови работи, щом казваш, че е най добрия. Хайде пък след това , аз ще се помъча да ти покажа някои работи от тези дето аз ги смятам за най- добри. Чувал ли си за Антон Дончев, Кънчо Цанев?
Нарисува ли новите проекти докато чакаш длетата. Хайде , че то времето е злато, времето е пари , но то е крилато и бързо лети и като се огледаш по нататък си казваш "брей то минало, а аз какво съм направил".
caffe_88 - специалист
Ето още от мен Дърворезба/

Изображение
Son4o - помощник
Колко нови снимки :) Поздравления до всички!
* ristaka Браво! Работите ти носят настроение! :)
Ето нещичко и от мен .... една по-стара работа, орех. Лично аз не съм доволна от себе си .... очите ... някак куцат.
Доста си поиграх с плета. По проект в горният край трябваше да има цветя .... разцъфнали, мощни .... но в един момент ми заприличаха на добре разтворени зелки :) ... та повече не можах да ги пипна, затова ги махнах.
Прикачен файл:
sv.nikola3.jpg
monilan - специалист
Son4o, пробвай да ги издълбаеш зениците, мисля че така ще стане :) . Иначе, св. Никола се е получил много добре.
Caffe 88, работата ти отново е станала отлична :) .

Тема "Дърворезба" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: