Това горното го копирах   не се е случвало с мен , но си знам че известно количество се поема от дървесината на бурето , затова и не се задържа дълго в бурето де
 не се е случвало с мен , но си знам че известно количество се поема от дървесината на бурето , затова и не се задържа дълго в бурето де  .Най добре да се придържаме по класиката -варим що варим и преваряме , престоява известно време с отворен капак на бидона с няколко нарязани ябълки да поемат вредните отрови , добавяме за няколко дена и цепениците от черница за цвят ,мерене на градуси и нагласяне с дистилирана вода по желание , и после наливаме в стъклени бутилки ,затапваме и надписваме
 .Най добре да се придържаме по класиката -варим що варим и преваряме , престоява известно време с отворен капак на бидона с няколко нарязани ябълки да поемат вредните отрови , добавяме за няколко дена и цепениците от черница за цвят ,мерене на градуси и нагласяне с дистилирана вода по желание , и после наливаме в стъклени бутилки ,затапваме и надписваме   .И да се следи за цвета , че един забравил и докара цвят на кока кола
 .И да се следи за цвета , че един забравил и докара цвят на кока кола   .Смятам че добавки като -лукчета,дъвка и есенция не си струва.
 .Смятам че добавки като -лукчета,дъвка и есенция не си струва.
								
															
																															
																								
															 не се е случвало с мен , но си знам че известно количество се поема от дървесината на бурето , затова и не се задържа дълго в бурето де
 не се е случвало с мен , но си знам че известно количество се поема от дървесината на бурето , затова и не се задържа дълго в бурето де  .Най добре да се придържаме по класиката -варим що варим и преваряме , престоява известно време с отворен капак на бидона с няколко нарязани ябълки да поемат вредните отрови , добавяме за няколко дена и цепениците от черница за цвят ,мерене на градуси и нагласяне с дистилирана вода по желание , и после наливаме в стъклени бутилки ,затапваме и надписваме
 .Най добре да се придържаме по класиката -варим що варим и преваряме , престоява известно време с отворен капак на бидона с няколко нарязани ябълки да поемат вредните отрови , добавяме за няколко дена и цепениците от черница за цвят ,мерене на градуси и нагласяне с дистилирана вода по желание , и после наливаме в стъклени бутилки ,затапваме и надписваме   .И да се следи за цвета , че един забравил и докара цвят на кока кола
 .И да се следи за цвета , че един забравил и докара цвят на кока кола   .Смятам че добавки като -лукчета,дъвка и есенция не си струва.
 .Смятам че добавки като -лукчета,дъвка и есенция не си струва.

