Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
[quote="marrrio"]Ще го посъветва да си купи Фрониус или Кемпи за 2000- 3000 лева понеже още няма данни за китаиски компоненти в тях .

За съжаление миналата седмица видях китайски Фрониус-чисто нов.Тъпанарите бяха забравили да запоят 2 спойки на шината и му липсваше някаква друга част.Абе и тази фирма опорочиха.Тия могат да правят само деца.
dragozow - майстор
Аз също продавам от тия на Вики-Б. Конкретно модела 130 го тествах и на 3-ия електрод изключи. Ако не заваряваш много е добър вариант. Продавам 160А Кракра за 420 лв, нея ако не я изпуснеш няма какво да и стане, но тежи много и е неудобна. Варианта на Gysmi е стотина лв. повече. Ако искаш ела и ги пробвай и трите, не ме притеснява.
здр про4етох много из форума и останах сас впе4атлението 4е при колегата драгозов трябва дасе ходи и наи ве4е ме интересува арц200 имали отстъпка :?
gogo7777 - майстор
Абе тая техника не е за неграмотни хора :evil: . Сори ама Ти не пишеш на БЪЛГАРСКИ. Даже 2 теми повдигаш, защо? Чел си темите........, а ако беше писано в тях както пишеш ти, кво правим, а? Разбрал за отсктъпката..........малееееееее :?

Ха кажете колко грешки има в тея 24 думи събрани в едно изречение?

ПП Аз намерих 16 грешки
profesionalist_wood - майстор
Ами стани преподавател по Българска филология в СУ :-D щом викаш че сите са неграмотни....виж във форума на лада кво пишат малии :-D :lol:
gogo7777 - майстор
Не съм казвал, че сите са неграмотни :-D . Темата е обединена с друга и се бъркаш :-D .
koleto84 - специалист
viewtopic.php?f=54&t=32787&p=340806&hilit=%D0%95%D0%A0160#p340806
agj - майстор
koleto84 написа:
http://napravisam.bg/forum/viewtopic.ph ... 60#p340806
:shock:
Ако предложението е към bojidar xristov не е важащо! :razz:Той търси инвертор а не трансформатор!Той трансформатор си има !
gogo7777 написа:
Абе тая техника не е за неграмотни хора :evil: . Сори ама Ти не пишеш на БЪЛГАРСКИ. Даже 2 теми повдигаш, защо? Чел си темите........, а ако беше писано в тях както пишеш ти, кво правим, а? Разбрал за отсктъпката..........малееееееее :?

Ха кажете колко грешки има в тея 24 думи събрани в едно изречение?

ПП Аз намерих 16 грешки

Тема "Дилема за електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: