• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 16
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
ad_marki - напреднал
Защо не вземеш един нивелир лазерен под наем 360 градуса и да го направиш като бял човек? :lol:
http://www.kirov.net/?cid=1134&pid=3871
bagera1 - специалист
ad_marki написа:
Защо не вземеш един нивелир лазерен под наем 360 градуса и да го направиш като бял човек? :lol:
http://www.kirov.net/?cid=1134&pid=3871
мислех да си купя но се отказах, още не е късно но ще се справим
а под наем не си е работа- докато му свикнем ще трябва да го връщаме
а пък ако го взема за другите стаи ще ми струва колкото да си го купя
jekasus - майстор
Човек трябва да се измъчи, че да разбере къде е истина :-D С двойна скара щеше да дупчиш тавана по-малко, настройката на профили щеше да е по-лесна.
За следващи стаи си купи това(може би не съм видял да го ползваш :? ) или подобно по-евтино, с него по-лесно ще маркираш линии за UD - правиш три чертички с молива по нивелира и удряш конеца, ако съвпадат чертите със линията на маркера, значи всичко е наред Също и за местата на директни окачвачи правиш предварително "скара" с конеца и на местата, където се пресичат линии, слагаш директни и не трябва да се мъчеш да ги слагаш след профили - пак е по-лесно.
С обикновен канап се регулира нивелация на CD-профили, все пак UD са нивелирани и опъваш канапа на противоположните UD
Човек се учи докато жив :-D
Малко почертах по едната снимка :-D

Прикачен файл

Image 22.png
bagera1 - специалист
jekasus написа:
Човек трябва да се измъчи, че да разбере къде е истина :-D С двойна скара щеше да дупчиш тавана по-малко, настройката на профили щеше да е по-лесна.
За следващи стаи си купи това(може би не съм видял да го ползваш :? ) или подобно по-евтино, с него по-лесно ще маркираш линии за UD - правиш три чертички с молива по нивелира и удряш конеца, ако съвпадат чертите със линията на маркера, значи всичко е наред Също и за местата на директни окачвачи правиш предварително "скара" с конеца и на местата, където се пресичат линии, слагаш директни и не трябва да се мъчеш да ги слагаш след профили - пак е по-лесно.
С обикновен канап се регулира нивелация на CD-профили, все пак UD са нивелирани и опъваш канапа на противоположните UD
Човек се учи докато жив :-D
Малко почертах по едната снимка :-D
това си го взех още в началото и си го ползваме, даже и като въженце за нивелирането на ЦД-та :lol:
а това с чертаенето на местата за директните окачвачи ще го направим на следващите стени и тавани че е бая мъка без маркери

пропуснах да спомена че профилите за тавана са през 60см а не през 50
jekasus - майстор
Не е добре през 60 см. Преправяй, качай половината профили над UD и прави двойна скара, както му е реда.
В "окачени тавани" има важна тема за такъв таван.
bagera1 - специалист
Сигурен бях че съм прав за 50-те сантиметра ноо...гледал съм в сайта че правят и на 60 см и з това така
Ако го оставим така има опасност от увисване, нали?
Първо да пожелая успех с ремонта.
Обърни внимание на лепенките на стъкло пакета . Според моя майстор лепенките трябва да са отвън за да се спази
реда бяло Ка. Питай във фирмата която ги е направила дали е така. :?
bagera1 - специалист
na babati написа:
Първо да пожелая успех с ремонта.
Обърни внимание на лепенките на стъкло пакета . Според моя майстор лепенките трябва да са отвън за да се спази
реда бяло Ка. Питай във фирмата която ги е направила дали е така. :?
ето го отговорът
Изображение

иначе днес сложихме пистолетът на съседната стая
снаждането
Изображение
Изображение

вече поставен
Изображение
Изображение
Изображение

запълнихме с пяна, монтирахме хоризонтални щори и се преместихме в хола

профилите ги оставихме през 60 см
ватирахме и монтирахме картон
Изображение

какво ли не прави мързелът :lol:
Изображение

измъдрихме къде ще е полюлеят и приключихме
Изображение
Изображение
Изображение
Снимката ме е подвела . =D> Иначе дограмата е супер аз съм много доволен. Успех!
ferrari4456 - специалист
А защо вие си сглобявате дограмата и я монтирате.Обикновенно монтажа е 30лв и ако тръгнеш със собствен автомобил да се разкарваш, да я возиш, да купиш пяна 8лв на бизон и още неща няма смисъл и после нервите да си хабиш?
На оферта ли е взимате, какво?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 16

Тема "Панелката- стая по-стая" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: