• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
amazonka - напреднал
МОЛЯ :Препоръчате програма лесна за употреба, с която да създам модел за детската стая ? Говоря за мебелите и цветовете. Два дни вече се мъча :shock:
miroslav_kn - специалист
Ей това е добро ама трябва да го свалиш от някъде - DIALuxSetup4303
Palawnik - специалист
Това е сайта откъдето може да си я свалиш тази програма.
miroslav_kn ако работиш с нея вече има версия DIALux 4.4.0.2.
http://www.dial.de/CMS/English/Articles ... es_cn.html
Според мен е доста тежка тази програма. 143 кВ е инсталационния файл, но после тегли около 200 МВ.
Наистина с нея може да си направиш разпределението на стаята, да си направиш клипче, снимки и т.н. Може да си направиш различни светлинни ефекти. В последната версия светлината вече е с цвят, а не само бяла. Общо взето това е професионален продукт за светотехнически изчисления.
Недостатък е че има малко мебели. Не е толкова лесно да направиш различни мебели. Самите мебели не са чак толкова реалистични.
По мое мнение, ако искаш само да си направиш стаята и да видиш как изглежда не си струва да я инсталираш.
Някъде из форума бях срещал такива програми. От време на време се повяват и картинки правени с такива програми. Порови малко и ще намериш.
amazonka - напреднал
:) Благодаря и на двамата , иска активационен код . Но както ми обяснявате ,не моята програма. Искам да създам шкафове ,и после да ги поръчам за рязане по тези размери . Много се мълчи на тази тема . Хайде всички работите с някоя програма кажете с коя???
Последна промяна от amazonka на пет яну 11, 2008 12:17 pm, променено общо 1 път.
Palawnik - специалист
amazonka написа:
:) Благодаря и на двамата , иска активационен код . Но както ми обяснявате ,не моята програма. Искам да създам шкафове ,и после да ги поръчам за рязане по тези размери . Много се мълчи на тази тема . Хайде всички работите с някоя програма кацете с коя???
Потърси, със сигурност имаше няколко такива програмки. Те правят точно това. Правиш се някаква мебел. Програмата ти прави чертежи на отделни детайли.

Ето я темата:
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... sc&start=0

Мисля че имаше и друга такава тема.
amazonka - напреднал
Благодаря ,ще прегледам.А DIALuxSetup4303 -тръгна
Тани - модератор
amazonka написа:
:) Благодаря и на двамата , иска активационен код . Но както ми обяснявате ,не моята програма. Искам да създам шкафове ,и после да ги поръчам за рязане по тези размери . Много се мълчи на тази тема . Хайде всички работите с някоя програма кажете с коя???

Сега вече разбрах за какво ти е конкретно! Може да пробваш и PRO100
amazonka - напреднал
:lol: Ей някой да се смили над мен днес. :roll:
Благодаря сигурно свалих 15 програми днес. И тази PRO100 е най хубавото днес. Има много пофисионални ,но аз не мога да работя с тях. Благодаря ,много сега ще е рзгледам свалих демо версията.
Харалампи - специалист
А защо не провери в секцията за дърводелство? Я виж това
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 7&start=15
peshev-ko - специалист
amazonka,от опит мога да ти кажа,че най добрия начин за изчисления е на лист хартия.Става малко бавно,но точно.Всички програми "лъжат" малко или повече.
  • 1
  • 2

Тема "Моля за програма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: