Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
Lautrec - специалист
Търся майстор да изработи два детайла. Тъй като са малки и са само два "големите" фирми тактично отказват.
Ето и детайлите:
снимка_1
снимка_2
Валериус - специалист
Иди при някой фрезист, който работи самостоятелно и ще ти го направи. Играчка е малко, но не е невъзможно, само трябва да намериш някой по-грамотен и гладен майстор.
Lautrec - специалист
Проблемът е в това, че не познавам такъв майстор. Затова питам тук.
Съгласен съм, че е малко играчка. Малко! :wink: Изглежда в това е проблемът.
tsenkov - специалист
Колега, виждам че си го модифицирал малко, но намери фрезист и го до-модифицираите заедно. В този си вид може да се изпълни само с ЦНЦ фреза и казвам може би на водно рязане. Изпъкналите R ове са невъзможни за изработка на обикновена фреза. ps. Не е малка играчка а много голяма играчка.
profesionalist_wood - майстор
Тъпаци са тия фирмаджии :x ....ако ще и за 10 стотинки,пак ше работя за да си прибера стотинките като пич,другите нека реват че нема работа.... :roll:
hidrazin - майстор
profesionalist_wood написа:
Тъпаци са тия фирмаджии :x ....ако ще и за 10 стотинки,пак ше работя за да си прибера стотинките като пич,другите нека реват че нема работа.... :roll:
Да бе. И аз така си мисля. Ще отдели някой фреза или ерозийна машина за един ден, да си промени всички настройки за да му изработи двата детайла. И колко трябва да му вземе за работа?
Тоя "фирмаджия" трябва наистина много да е закъсал.
:partyman:
Аз ли съм закъсал? Нали знаеш че китайците със стотинките превзеха света? :) Дори по пощата ще пратят резистор за 20 стотинки и ще си приберат парите....и после цъкаме на ,,Китайското икономическо чудо,, http://septemvri23.com/Aladjov_za_Kitai.htm
Последна промяна от profesionalist_wood на пон май 20, 2013 9:04 am, променено общо 1 път.
VLADO66 - майстор
Аз ли съм закъсал? Нали знаеш че китайците със стотинките превзеха света? :) Дори по пощата ще пратят резистор за 20 стотинки и ще си приберат парите....и после цъкаме на ,,Китайското икономическо чудо,,
Абе и там се усетиха че ориза е само гарнитура :wink: http://www.standartnews.com/svyat-svyat ... 88960.html
Не им бери грижата,те ще намерят някакво решение на проблема. :) Между другото там заплатите са по-високи от България и ценово е по-евтино от тука.... :roll: Ако вземеш по 1 лев от всеки работещ българин, получаваш 2 милиона и половина. Ако вземеш по един лев от всеки китаец - получаваш милиард. :roll: :-D
pansim - майстор
Не им бери грижата,те ще намерят някакво решение на проблема. :) Между другото там заплатите са по-високи от България и ценово е по-евтино от тука.... :roll: :-D
Какво чакаш??? Бегом да работиш в Китай...там е толкова хубаво
:-D :axe:

Тема "Изработка на малки детайли." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: