• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 20
pesho - специалист
Съжалявам ,че така е прозвучало-последното нещо,което съм искал е да се правя на някакъв-не съм такъв човек и нищо не съм забравял..а тва верно сте го забелязали-аз и парите си ги докарвам с лаф,ама партньора-Митачето от Бургас-наистина си слага днес 200 кв.м. без да му мигне окото-и то СИН ГК 15мм ...тва е..аз спирам да пиша в този сайт,защото това наистина е НАПРАВИ СИ САМ-да не разваляме добрия форум за АДЖАМИИ...успех на всички и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ.....P.S.никой не обича по-отворените от него-тва е нормално в живота..гледам,че отказахте и radoraev да пише във форума,а той, кат чета ,си е професионалист и даваше най-компетентни решения..а най-компетентните сега са повечето ,дето преди не много време са питали кво е профил и как се прави тва и онова... още веднъж УСПЕХ...
Последна промяна от pesho на съб дек 22, 2007 1:48 pm, променено общо 3 пъти.
Тани - модератор
Отчасти и аз съм виновен за създалата се ситуация за което се извинявам! От друга страна обаче , мисля че се получи добър спор и засегнахме повечето от въпросите , които всеки си задава , когато тръгне да си избира инструмент! А тогава логиката се смесва с емоциите и избора хич не е лесен! Мисля че и ние го доказахме :-D То е като да си избираш съпруга :-D Добре че в случая е позволено многоженството , пък и може да пробваш жената(инструмента) на ближния преди да си избереш свой!

Досега не съм се включвал в такива теми и досега никой не е знаел с какъв инструмент работя. Дори почти издържах на провокацията и показах само част от винтовертите си за да подкрепя думите си с факти , а не съм споменавал с какви инструменти работя защото това все пак е форум направи сам! Включих се когато започнаха да се говорят глупости , че Кресс за нищо не струва, което няма нищо общо с истината и Макита била единствената марка и всичко друго не струвало , което е донякъде вярно , но само донякъде . Повечето ми инструменти са Макита , но в различните класове инструменти различна марка води класацията и според мен е важно при избора на инструмент да не сме роби на марката , а ако искаме да изберем най-доброто с най-доброто съотношение качество/цена да сме готови да изберем и от друга марка!

Другото нещо за което се включих в спора беше , че трябва човек да знае за какво точно ще му трябва инструмента и да подбере оптималния за операцията. При професионалните инструменти всеки е проектиран за точно определена операция и за нищо друго. Хилти дори отказва да приеме рекламацията на гаранционни перфоратори , ако са работили повече на удар , отколкото на удар с въртене!

Надявам се да помогнем на всеки , който чете след време тази тема . Няма един правилен отговор! За всеки отговора е различен и само той може да избере кое е най-правилното решение за него!
tihomir1111 - специалист
Благодаря на всички ,които се включиха!Благодаря на всички ,които не се включиха!Най-вече на тези ,които ни истърпяха и не разбраха нищо! :lol: Пожелавам на всички ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! :santagrin: Нека тази нова година донесе на всички здраве и късмет,защото какво по-хубаво от това!НАЗДРАВЕ И ЗА МНОГО ГОДИНИ!!!!!!!!!
radoraev - специалист
здравейте,а такъв лазарен нивел,който да мога да ползвам и за тавани и за стени откъде и колко струва?
мерси
pesho - специалист
radoraev написа:
здравейте,а такъв лазарен нивел,който да мога да ползвам и за тавани и за стени откъде и колко струва?
мерси
Сериозно или се бъзикаш ? :? .. :-D :-D
radoraev - специалист
pesho написа:
radoraev написа:
мерси
Сериозно или се бъзикаш ? :? .. :-D :-D
сериозно.....нямаше ме с години в България--сега се върнах завинаги и не съм много в час
pesho - специалист
Аз имам за продан DeWalt DW087K на 490 лв. ,които съм купувал в чужбина..иначе не мога да те опътя..някой,който е купувал от БГ ,да постне линк откъде,ако не ти харесва моята оферта....
radoraev - специалист
pesho написа:
Аз имам за продан DeWalt DW087K на 490 лв. ,които съм купувал в чужбина..иначе не мога да те опътя..някой,който е купувал от БГ ,да постне линк откъде,ако не ти харесва моята оферта....
къде мога да го погледна как изглежда,какво прави и т.н.
сайт или нещо такова?
pesho - специалист
Това е лазера-самонивелиращ се по хоризонтал и вертикал,за малки и средни помещения- max 30 m,точност +/-1 mm на 10 m.за начина на приложение ще се сетиш -виждам,че си професионалист..поради тази причина не ти и споменавам евтините-има ги някъде по форума

Прикачен файл

DEWDW087K.jpg
DEWDW087K.jpg (4.06 KиБ) Видяна 3943 пъти
radoraev - специалист
pesho написа:
Това е лазера-самонивелиращ се по хоризонтал и вертикал,за малки и средни помещения- max 30 m,точност +/-1 mm на 10 m.за начина на приложение ще се сетиш -виждам,че си професионалист..поради тази причина не ти и споменавам евтините-има ги някъде по форума
Харесва ми....исчакай ме малко тука да видя ще регистрирам ли сега фирма-----------чудя се с какво да се захвана в България
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 20

Тема "Кой с какъв инстумент работи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: