• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
profesionalist_wood - майстор
Имам проблем с лаптопа ми,няма захранване с ток и има някакъв проблем с хардуера. Носих го в сервиз и казаха че ще го оправят за 24 часа а вече мина 1 седмица и спешно ми трябва компютъра,кажете къде има бърз сервиз? В момента имам друг лаптоп с уиндоус 7 и проблемът му е че не може да се инсталира офис пакета Word,Exel,Point...има ли начин как да го инсталирам? Пробвах да го инсталирам обаче системата го отхвърля,нищо че е читав пакета. Ама нито една програма не може да се инсталира на него....та съм в шах :?
imegogo - специалист
http://computersupport.bg/ мисля че ще свършат работа
Обаждах се на сервиза където ми стои компа и викат 220лв за дънна платка! Толкова ли са скъпи?
Лаптопа ми е ASUS K51AC
stancho123 - специалист
Реалната стойност на лаптопа втора употреба е 300лв и като параметри не е от най добрите.
Според мен няма смисъл.
Реалната стойност на дънната платка е горе долу толкова.
Прегледай пазара предлагат хубави лаптопи с 0% оскъпяване за около 600-700лв.
Аз заради пукнато дъно и повредена видео карта бракувах един лаптоп за 1800лв на 3години.
Лепихме дъно и държа 2-3месеца.Питай ги за такъв вариант.
nikolson - майстор
profesionalist_wood написа:
Обаждах се на сервиза където ми стои компа и викат 220лв за дънна платка! Толкова ли са скъпи?
Лаптопа ми е ASUS K51AC
Хем толкоз, хем не. На моя също му беше изгоряло дъното и се беше запътил към боклука, заради цената. Случайно попаднах на: http://www.karat-service.com/?page=home&lang=bg . Оказа се, че имат дъно втора употреба. Струваше 58лв. всичко. Е, стана за седмица, не за час ,както пишат, обаче от тогава е 6.
tysonlkr - специалист
profesionalist_wood написа:
В момента имам друг лаптоп с уиндоус 7 и проблемът му е че не може да се инсталира офис пакета Word,Exel,Point...има ли начин как да го инсталирам? Пробвах да го инсталирам обаче системата го отхвърля,нищо че е читав пакета. Ама нито една програма не може да се инсталира на него....та съм в шах :?
Най вероятно нямаш администраторски права затова не можеш да инсталираш нищо. Влез като администратор и опитай пак :wink:

За сервиз не мога да ти помогна. Но цените на дъната са такива.
ZEDYCUS - майстор
Намерси офис пакет за Уиндоус 7, сигурно твоя е за ХП или друга версия. С програмите е същата работа, търси версии за 7цата.
Бях си я инсталирал на компа и я махнах по същите причини, не работеше никоя програма с които съм свикнал. Вече си инсталирам само ХП- чиста работа. :wink:
ZEDYCUS написа:
Намерси офис пакет за Уиндоус 7, сигурно твоя е за ХП или друга версия. С програмите е същата работа, търси версии за 7цата.
Бях си я инсталирал на компа и я махнах по същите причини, не работеше никоя програма с които съм свикнал. Вече си инсталирам само ХП- чиста работа. :wink:
Опитах с програми които са за уиндоус 7,пак не става пууу да му се не види :?
Да ама ще спират ХР така казаха от Майкрософт преди време д**а, а го имам на стария комп.... ,,На 8 април 2014 г. поддръжката на Windows XP спира и сигурността на компютрите с тази ОС ще бъде подложена на риск.,,
KingLin - майстор
Навит съм да помогна с проблема с инсталирането, но ще трябва поне по скайп да се чуваме за да стане работата. Ако вече го имаш инсталиран, утре (т.е. днес) привечер съм на линия. Пиши ЛС ако не си се оправил до тогава и ще помогна с каквото мога.

Едит: Той форума с един час назад. Имах в предвид за 22 май привечер.
Извинявай за закъснението че бях баннат. Та значи ядосех се и отидох в една фирма и ми инсталираха офис пакета със word 2010 за 15 лева и си спасих положението :drinkers: ся за дънната платка ще търся втора ръка :?

А какъв вентилатор за охлаждане ще е нужен на лаптопа който е SAMSUNG netbook series 300 размери 20 на 30 с е екрана
  • 1
  • 2

Тема "Читав сервиз-къде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: